Andrzej Stanek Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam Wielu z nas lubi blaszki – wahadła i wir?łwki. Ka?źdy ma jakąś małą kolekcję, czy to firmowe lub rękodzieła. Fajnie będzie zgromadzić to w jednym miejscu tak by ka?źdy m?łgł oczy nacieszyć. Moja propozycja na otwarcie to blachy Pana Nadrowskiego. Robione dla mnie pod głowatkę – jesienny zlot 2010.Zaletą tych blach jest idealne lusterkowanie przypominające ?źerującą świnkę, jelca jak i lipienia. Jedna z nich to legendarna klamka. Blachy mają długość około 13-15 cm i wa?źą 30-37 gram. Zapraszam Koleg?łw do wstawiania swoich fotek z opisem: autor, wielkość, waga jeśli to mo?źliwe… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 @LadyD wstawił wahadła piękne, ja wstawię stare - odziedziczone po Ojcu te?ź zawziętym spiningiście.Są z połowy lat siedemdziesiątych albo wcześniejsze, jako ciekawostka - chyba jedne z pierwszych przynęt gumowych - pierwsze ripperkiSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Paweł jest absolutnym mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ły?źki jak ły?źki, ale te zdjęcia... a?ź chce się wydrukować w wielkim formacie i wrzucić taki obraz na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Chyba nie miałeś blach Pawła nigdy w rękach... Powiem tak, zdjęcia jak zdjęcia ale te blachy ... myślę ?źe Lady_D potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Blaszki Marka Szczęsnego.Typowe pod pstrąga: 8-17 gram, około 4-5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Igor Olejnik - głowacicowe.Parametry podobne do tych PN.Blaszki zahartowane na głazach Dunajca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Chyba nie miałeś blach Pawła nigdy w rękach... Powiem tak, zdjęcia jak zdjęcia ale te blachy ... myślę ?źe Lady_D potwierdzi Nawet nie chyba, a na pewno ... dawno przestałem się ekscytować przynętami samymi w sobie, choć dalej je kupuję . Na wahadła nie łowię więc le?źą poza kręgiem moich zainteresowań. Nawet gdybym je miał to pewnie i tak bym nie łowił .. albo wrzucał w beznadziejne miejsca .. jak urwę to nie szkoda.Po prostu podobają mi się zdjęcia.fedx chyba nie powiesz, ?źe wierzysz w mit przynety idealnej :):):)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 mam na myśl wykonanie, blachy Pawła bardziej podchodzą pod kowalstwo artystyczne ni?ź produkcje wędkarską, do tego stopnia ?źe szkoda nimi rzucać do wody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 fedx a w takim razie to w 100% się zgadzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam Blaszki Pana Pawła zbieram od trzech lat, trochę ju?ź tego mam...Pracują i wyglądają jak przystało na sztukę Mistrza.Nie miałem okazji poznać P. Nadrowskiego osobiście w realu, prowadzimy długie rozmowy przez telefon podczas kolejnych projekt?łw.Jest człowiekiem o miłym usposobieniu, kt?łrego chce się słuchać kiedy opowiada o swojej pasji. Blaszki z mojej kolekcji po wejściu do wody o?źywiają się i ustawiają rozgrywkę po swojemu, ja tylko kręcę i delektuję oczy magią błysk?łw.Jest miło posiadać takie numizmaty a jeszcze fajniej łapać na nie.Wzory trudne do naśladowania dlatego cenne. Dla kogoś kto nie czuje tematu jest to kawał blachy dla pasjonata talizman... Sami oceńcie gdzie wam bli?źej… fot. wir?łwka na głowatki, du?źaaaa wir?łwka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 NP pod szczupaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi