Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Igor Olejnik opracował nowe techniki zdobienia - emalia laserowa...Blacha trociowo-łososiowa, polecana do połowu samca łososia. Bardzo łowna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nooo prawie Ci Jedrus uwierzylem ...i nagle sobie przypomnialem jaki dzis dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jerry u Ciebie inny dzień Nie pękaj mnie te?ź Baars załadował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Te?ź lubię złom. Igor ju?ź jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Popper te obrot?łwki z g?łrnego zdjęcia to czyja robota ? Dostałem raz taką jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Moje moze nie tak piekne ...ale na pewno minionej epoki . Ostatnio u Dziadka znalazlem wieszak a na nim ze 70 przynet . Stare Rapale , Hedony i wiele innych , w tym blachy i wirowki . Wstawiam te kilka zdiec zrobione po zakupie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Stary Red Eye na Muskie , ma 12 cm , pod nimi kilka wobkow ...7cm lamany Nills i dwa male L&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jerzy piękne blachy, ta du?źa na zębacze to rarytas. Jak to w wodzie chodzi? Czym to ciągać...Ja mam Igora takie 45-50 gram, powiem kawał kija trzeba by tym rzucać i sensownie prowadzić... Fajny Dziadek się trafił... Na ły?źki te?ź sporo łapałem z dobrym skutkiem, na zielach szczupaki były nakłute a?ź miło. Teraz coraz trudniej o takie przynęty. Plastik, guma, silikon, chemia... Kurna... Dlatego jakieś trzy lata temu zawziąłem się i zbieram-kupuję tylko rękodzieło, sporadycznie firm?łwki i warunek nr 1 – blacha (miedź, mosiądz) i drewno... Jako odskocznię od tematu blachy, wolę mieć jednego takiego (fot) jak dziesięć z plastiku frezowanych laserowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Przed sezonem - ZBROJENIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Marek Szczęsny - blaszka na suma, szczupaka, głowacicę.U mnie biją w nią sandacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Panowie,piękne perełki macie ja takim cudem to na łańcuch bym rzucał ?źeby nie urwać <_< Pamiętam swojego pierwszego woblera z miedzianym sterem i podw?łjnymi kotwicami jak wrzucałem go tylko tam gdzie wiedziałem ?źe się nie zaczepi he he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Raczej nie minionej epoki. Lubię ten złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Marek Szczęsny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Paweł Nadrowski - wir?łwka pod szczupaka, głowatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Paweł Nadrowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Taki mały kiler.Ponad 100g.Robota Mistrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ile to ma długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ile to ma długości?Kamilku nie mogę podać.Dla por?łwnania obok na focie coś jakby Alga3.No tym to musiałem uczyć się rzucać,w trolu chodzi poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi