popper Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ooo mam takie Twoje, w pudełeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 A to bardzo mi miło... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witaj Paweł. Nie bądz taki skromny Twoje blaszki sa super. A szczegolnie te malutkie wachadełka na pstrągi i te du?źe,ktore dla mnie robiłeś sumowe. Wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Karol wiem ?źe moje wahadła są skuteczne, wkładam w nie całe serce. Wiem te?ź ?źe łowione są te?ź na nie są rybki. Dla mnie to jest frajda! Robię to co lubię! I mam z tego du?źą radość.Pozdrawiam Karol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzisiejsze kilerki, dwie pierwsze Igor Olejnik, trzecia z multikiem Paweł Nadrowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Troche rupieci minionej epoki... znalezione dzis na ulicy...garage sale Te po lewej to Aglia 0 Meppsa , te po prawej to 2 ale pisze Depps made in Japan ...nic z tego nie rozumiem ...japonski zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Moj dzisiejszy , niedzielny stol z zabaweczkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ten raczek super ciekawe jak śmiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 nie mam pojecia Mistrzu ...dopiero sortuje , troche czyszcze ...raczej nie wrzuce do wody . Przyjrzyj sie budowie Loco Luhr Jensena ...mam fizia na jego punkcie ...mysle ze mozna go jeszcze modyfikowac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jerry, kt?łre to Loco Luhr Jensena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 jest w watku o muskie ...porobie dokladniejsze zdiecia i tu wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ju?ź wiem co to. A pr?łbowałeś mo?źe na larseny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Albo taki, ciut większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 nie mialem okazji ...rowniez ladne ...jest wiele ciekawych rozwiazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Troche rupieci minionej epoki... znalezione dzis na ulicy...garage sale Te po lewej to Aglia 0 Meppsa , te po prawej to 2 ale pisze Depps made in Japan ...nic z tego nie rozumiem ...japonski zart Piękne te Twoje blaszki. Mam sentyment do takich. M?łj największy pstrąg - piekny, dziki i ?ź?łłciutki na 48 cm padł na znalezioną w korzeniu starą dw?łjkę meppsa - zardzewiała, ośniedziała i tak skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nowe wzory Paweł Nadrowski. Dzisiaj miały okazję trochę połowić. Gł?łwnie szczupaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jak zwykle świetne, profesjonalne zdjęcia! Pytanie Jakich k?łłek u?źywasz do tych piękności ?U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Cześć K?łłka kupuję w FM - polski producent, bardzo tanie, mocne i pełny zakres średnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 PN jest Artystą przez A ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Blaszkowe ostatki. Mr?łz, szron, liście na dnie, zero brań...Blaszki: Nadrowski, Olejnik, Szczęsny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wahadłoweczki mistrzostwo świata,szacuneczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Na pewno z minionej. Całkiem skuteczne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 A mo?źe coś takiego ?Myślę ?źe to te?ź stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ta większa to Heintz, taką małą te?ź miałem, miała jeszcze oczko w czerwonym kolorze. A o Heintz-u w nowym wydaniu tutaj;http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article.html;jsessionid=31A24C79EF1381C4B24D13CBB9CFFADF?id=804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Widzę ze za maluchy sie wzieło sporo os?łb Ja tez teraz w tym siedze wkleje cos wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi