smokwelski Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 arcydzieła Piotra Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 i jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 pursuit -> Piękny Heinz. Ile ma cm długości i jak gruba blacha? Jak 1 mm grubości to super blacha. Ja bym tylko lekko ją posrebrzył lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 dł 95mm gr 1 mm waga bez kotwic 18 - 19 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 nawet jej nie u?źywam le?źy sobie za szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To szkoda, ?źe nie u?źywasz. W pewnych warunkach taka błystka to prawdziwy kiler. Szczeg?łlnie na ?źwirowniach, gliniankach.A jeszcze jakby na jej wzorze zrobił wersję 15 cm to broń na metrowca by była. Moim zdaniem warto poświęcić kilka wypad?łw na łowienie tylko na wahadła. Nie twierdzę, ?źe wahadł?łwka to recepta na sukces, zawsze i wszędzie, ale w przegumionych i przewoblerowanych wodach mo?źe być bardzo łowna. Na jesieni łowiłem na akwenie gdzie sporo os?łb czesało ripperami ew. obrot?łwkami ale nie widziałem aby ktoś coś złowił. Ja miałem dwa szczupaki na martwą rybkę a wujek złowił szczupaka ale dopiero na 15cm blachę mojej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 z LP rods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie jest to mo?źe z minionej epoki, ale wzorowane na gnomie. Zdecydowanie mocniej wykrępowane i super wolno daje się prowadzić. Nowe wahadło szczupakowe Stefana Przychoćko. Długość 7,5 cm waga od 20 do 30g. Jak dla mnie, bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 PSTRĄGÓWKI, fotki w ramach wolnego czasu na zlocie...Obszerniej pod adresem: http://andrzejstanek.pl/galeria.php?i=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Panowie, przepraszam za pytanie nie na temat.Ale chciałbym zapytać P Stanka( Ten od robienia zdjęć), JAKIM CUDEM wyszły takie foty!!!!! Kopareczka mi opadła, nie tylko z względu na wahadełka, ale r?łwnie?ź z względu na te powalające fotki. Objektyw, matryca,program? Lightroom3? Picasso?... Myślę, ?źe to byłaby fajna informacja r?łwnie?ź dla innych fotografujących Koleg?łw.PozdrawiamAleksander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Kolega @platynowłosy - odpowiadam: statyw, aparat, komputer. Innymi słowy, pstryk i ciemnia. Waldek przyłapał mnie w trakcie focenia, coś tam uwiecznił... Miałem wtedy miętkie nogi... Co do blaszek, to ciekawostka - udało mi się kupić na allegro wahadełka (szt 2) syna M. Szczęsnego. Incydentalne zdarzenie, blaszki oryginalnie wykonane i całkiem fajnie robią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Waldku właśnie - poka?ź foto jak Andrzej się wygina przy tych zdjęciach... Ja a?ź się zdziwiłem, Andrzej ma mega sprzęcior... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Waldku właśnie - poka?ź foto jak Andrzej się wygina przy tych zdjęciach... Ja a?ź się zdziwiłem, Andrzej ma mega sprzęcior...Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam Pana, p Andrzeju.Dzięki za informacje. Jeszcze raz wyrazy szacunku za fotki. A wahadełka rzeczywiście są super.Pozdrawiam i Pomyślności.Alek, @platynowłosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dzisiaj woda wcią?ź mocno podwy?źszona <_< . Ryby nie były aktywne więc...... tylko pstrągowe, wybrane do test?łw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Waldeczku widzę, ?źe Andrzej ma konkurenta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wstawiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 No, masz. Wiem Chyba nie będzie trudno rozplątać? Kotwa bez zadziora jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nowe wzory blaszek - MAGICZNE KALEWA.Robione z myślą o szczupakach i sumach. Tego typu wahadeł u?źywałem ponad 30 lat temu. Były to firmowe polskie sztancowe produkty. Przez sentyment do nich i minionych czas?łw poprosiłem Pana Pawła Nadrowskiego o ich odtworzenie i wzbogacenie o ornamentykę. Efekt widać na fotkach. Pełna dokumentacja fotograficzna pod adresem: http://andrzejstanek.pl/galeria.php?i=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Sam bym wciągnął to ostatnie wahadełko. Jesli jakaś ryba się na to nie skusi to musi nie mieć gustu Mistrzostwo świata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Andrzeju, zabijasz nas tymi fotkami, są rewelacyjne. Pisząc nas miałem na myśli wszystkich wielbicieli wahadeł, r?łwnie?ź tych młodych. Bo nasze pokolenie na wahadle się wychowało i wie i potrafi docenić je (wahadło) w konkretnych sytuacjach nad wodą. I tego ?źyczę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi