krzysztof1983 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Mam problem z dodaniem zdjęć..zdjęcie ma 4mb a niby mogę tylko dodać zdjęcie nie większe niż 2mb..idzie jakoś to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Oczywiście, najprościej zmniejszyć zdjęcie w programie paint, jeśli chcemy zachować oryginalny rozmiar dla siebie, to kopiujemy zdjęcie do jakiegoś pliku, tam otwieramy za pomocą paint i zmniejszamy. U góry z lewej strony na pasku narzędzi jest opcja "zmień rozmiar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 http://www.jak-zmniejszyc-fotke.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 alle lipa zebym bezposrednio z tel nie mogl dodac zdjecia 3,94MB..JUZ WIEM DLACZEGO TAK MALO ZDJEC JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wcale nie lipa. Poszukaj programu na androida zmniejszającego zdjęcia i bedziesz dodawał ile zapragniesz. Np. Easy photo resizing, program darmowy i jeszcze na ludzkim języku dla ani be ani kukuryku poz naszym, PicsArt itd. Jest tego sporo - włąćz myślenie, nie marudzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi