Dziś pływałem z kolegą i zauważyłem że by wejść w ślizg najpierw musieliśmy dociążyć mocno przód a jak już się ponton położył na wodzie to kolega mógł siąść na środkowej ławce.
Nie dociążając przodu ślizg nie był możliwy ponton stał dęba.
Co było tego przyczyną?
Nasza masa?
Obaj ważymy po 100 kg, Krzyś nawet trochę więcej, graty to po dwa kije na głowię, paliwo, żarcie i przynęty.
Pytanie
Przemek
Mam Busha Craba 360 oraz Yamahę 15 km
Dziś pływałem z kolegą i zauważyłem że by wejść w ślizg najpierw musieliśmy dociążyć mocno przód a jak już się ponton położył na wodzie to kolega mógł siąść na środkowej ławce.
Nie dociążając przodu ślizg nie był możliwy ponton stał dęba.
Co było tego przyczyną?
Nasza masa?
Obaj ważymy po 100 kg, Krzyś nawet trochę więcej, graty to po dwa kije na głowię, paliwo, żarcie i przynęty.
Top użytkownicy dla tego pytania
26
23
21
17
Popularne dni
3 Sty
37
3 Paź
23
13 Lis
21
14 Maj
17
Top użytkownicy dla tego pytania
krzysiek 26 odpowiedzi
Mati23 23 odpowiedzi
ictus 21 odpowiedzi
darek63 17 odpowiedzi
Popularne dni
3 Sty 2025
37 odpowiedzi
3 Paź 2016
23 odpowiedzi
13 Lis 2016
21 odpowiedzi
14 Maj 2013
17 odpowiedzi
Popularne posty
Dano-G
Prawdopodobnie, podczas grzybobrania, przebywał w okolicach przydrożnych i nadepnął na grzyba, zwanego popularnie - papieżakiem :-).Papieżaki są niebiezpieczne [emoji3] Pod białym, papierowym kapelusz
tymon
Zaraz się okaże, że ten ponton stoi, a tylko szybko płynąca woda sprawia, że koledze się wydaje, że to jest ślizg
psulek
Najprostsza metoda - czekamy aż spadnie śnieg i z pontonem na górkę. Będzie pełny ślizg
Opublikowane grafiki
439 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi