Gość Tomasz Bociek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Witam, mam możliwość zakupu powyżej wymieniony kij za 250PLN co jest naprawdę świetną ceną. Moje pytanie ( a dodam że jestem w tym temacie zielony całkiem ) czy powyższy kij będzie dobrym rozwiązaniem do jerków w przedziale wagowym do 40gram?? Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Lepszy byłby MH, a ten M może być za słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Szkoda bo cena fajna. Niestety tylko ten jeden model jest w ofercie. Dzięki za szybką informację. Edytowane 3 Października 2016 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 za tą kasę można zaryzykować,w razie nie trafienia na giełdę bez straty.poczytaj na fishing-test tam ocenili cw. na 15-45g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mam HMG GT66M-F i ogarnia slidery 10 bez większych problemow. Za takie pieniądze nawet bym się nie zastanawiał. To mój drugi kijek z tej serii i jestem mega zadowolony. GT70MH-F ogarniam 100g jerki . Bierz a jak nie chcesz to podeslij namiary to wezmę dla dziewczyny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mam HMG GT66M-F i ogarnia slidery 10 bez większych problemow. Za takie pieniądze nawet bym się nie zastanawiał. To mój drugi kijek z tej serii i jestem mega zadowolony. GT70MH-F ogarniam 100g jerki . Bierz a jak nie chcesz to podeslij namiary to wezmę dla dziewczyny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Witam. Poniżej link do aukcji: http://allegro.pl/nowa-wedka-casting-fenwick-hmg-jednoczesciowa-198m-i6513570034.html#thumb/8 Ja sobie odpuszczam, pisałem już 3 razy do gościa czy nic nie uszkodzone ale nie reaguje ma korespondencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Starsza seria a aktualna seria to trochę inne kije. Castem do 1oz (HMG66MH-FC) rzucałem max Shaker 8" i główka 15g czy Kopyto 6 z 25g główką. HMG66M-FC jest wyraźnie delikatniejszy. Bardziej mocna sandaczówka niż uniwersalna średnia jerkówka. Szczytówki są zupełnie inne. Starszą serią średnio bym jigował, aktualną chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi