CLAUDIO Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Witam , macie moze jakies informacje o tej sondzie ?Ktos jakis kontakt mial z ta sonda !? filmiki ? lub co kolwiek !? Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Poprzeglądaj wątek dotyczący Elite 7 HDI i będziesz miał to samo. Hook 7x bez gps i to tyle z różnic. O chirpie nie wspominam bo to marketingowy bełkot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 W podobnej cenie masz Striker 7sv . Jest bez map, ale z GPS. Jak napisał przedmówca - Hook 7x to to samo co Elite 7x CHIRP czyli ELite 7 bez GPS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dzieki za odpowiedzi, nie pytam co mozna za podobna cene kupic tylko jak sie to sprawuje! GPS mi nie potrzebny bo znam lowiska dosyc dobrze i chyba sie nie zgubie tam Dzieki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dzieki za odpowiedzi, nie pytam co mozna za podobna cene kupic tylko jak sie to sprawuje! GPS mi nie potrzebny bo znam lowiska dosyc dobrze i chyba sie nie zgubie tam Dzieki panowie. Dopóki nie dopadnie cię mgła albo noc. Ostatnio jak płynąłem we mgle a nie miałem śladu, to dziwiłem się jak wpadałem w przerwy w mleku "o, to już tu jestem". Tylko na rzece prosto jest - kierujesz się z prądem albo pod prąd. Na stojącej to ciekawiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Plywalem po omacku tak samo ! wiem ze jest ciezko ,ale powoli sie da.Z GPSm lepiej wiadomo ale mgly tu jak na lekarstwo ! A tak na boku pytanie ...ile taka sonda nowa w PL kosztuje !? Edytowane 6 Października 2016 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Plywalem po omacku tak samo ! wiem ze jest ciezko ,ale powoli sie da.Z GPSm lepiej wiadomo ale mgly tu jak na lekarstwo ! A tak na boku pytanie ...ile taka sonda nowa w PL kosztuje !?Tylko w Strikerze miejscówki i waypointy zaznaczysz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) A tak na boku pytanie ...ile taka sonda nowa w PL kosztuje !?Na dzień dzisiejszy tak: http://jerkbait.pl/topic/79857-s-garmin-striker-7sv-7dv-5dv-4dv-simgrad-go7-xse-totalscan-uchwyty-ram-mount-w-dobrych-cenach/ Edytowane 6 Października 2016 przez psulek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Kupilem Lowrence HOOK-7x . Wyglad zaje..sty, funkcje latwe i czytelne . W domu na sucho ustawialem wszystko po swojemu,zobaczymy jak bedzie nad woda w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam ponownie i znowu z pytaniem! Do czego sluzy FLASHER en la sonda? Jak go odczytywac ?Dzieki za odpowiedzi.Moja sonda to Lowrence 7HOOK -X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam ponownie i znowu z pytaniem! Do czego sluzy FLASHER en la sonda? Jak go odczytywac ?Dzieki za odpowiedzi.Moja sonda to Lowrence 7HOOK -X obejrzyj to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam ponownie i znowu z pytaniem! Do czego sluzy FLASHER en la sonda? Jak go odczytywac ?Dzieki za odpowiedzi.Moja sonda to Lowrence 7HOOK -Xhttp://jerkbait.pl/topic/26842-echosondy-na-l%C3%B3d-flashery/page-3#entry1992375 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CLAUDIO
Witam , macie moze jakies informacje o tej sondzie ?Ktos jakis kontakt mial z ta sonda !? filmiki ? lub co kolwiek !? Dzieki wielkie.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi