Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Autor wahadeł jest już na naszym forum, mam nadzieję, że poprowadzi dalej ten wątek. Powodzenia. Dwie fotki z jego pracami, pod linkiem j/n duże foty. http://www.andrzejstanek.pl/post/38 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Piękna robota. Nic tylko podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Swietne blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witam wszystkich na forum z jerkbait chciał bym na początek podziękować koledze P.Andrzejowi za wspaniałe fotografie wykonane profesjonalnie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Wybitne rękodzieło. Osobiście uważam, że wrzucić takie błystki do wody na pożarcie konarom, kamieniom i innym oponom, to jakby powiesić obrazy Picassa na stacji metra. U mnie trafiłyby one tylko do gabloty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Miałem nadzieję na kolejnego metalurga w naszym gronie, jednak takich śliczności się nie spodziewałem Andrzeju, dzięki za kolejny wątek, który zawdzięczamy Twoim znajomościom.Rafale - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witam wszystkich na forum z jerkbait chciał bym na początek podziękować koledze P.Andrzejowi za wspaniałe fotografie wykonane profesjonalnieTakie przynęty zasługują na profesjonalne zdjęcia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Piękne, gratuluję talentu. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 No no , kolejny kolega blacharz witamy i od razu jakie wejście nadworny fotograf Super i czekamy na więcej informacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 :clappinghands: Witraże w kościołach powinny takie być!częściej bym tam zaglądał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dziekuje bardzo za docenienie mej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Fotki fotkami ale trzeba wziąć w garść żeby docenić walory. A jest nad czym się rozwodzić ☺️ widziałem macałem i kawał dobrej roboty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dziwnym trafem posiadam parę sztuk ..extra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Od kilku miesiecy robie te wahadłowki i tak stalo sie to moją pasją cieszy mnie to ze się podobają, napendza to do dalszej pracy moze coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tylko ten model narazie robisz, czy inne tez? Jakies wieksze szczupakowe tez planujesz miec (10-15cm, moze nawet 20cm)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Planuje robić wiecej modeli na poczatek robie algi 2,3,morsy i swój model jeden wiekszy na zamówienie mogę nawet zrobic wieksze kwestia ustalenia wielkości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Na chwile obecną robie z mosiądzu 1.5 planuje zakup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 No,no kapitalna robota, ja jako stary klepacz widzę tu perfekcje wykonanie, z dbałością o szczegóły , trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Widać, że się przykładasz mocno do swoich prac, co daje super efekty nawet te najmniejsze. Tak trzymaj. Jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Przykładam się co do wygladu końcowego dopieszczenia szczegółów by oko cieszyły .Co do robienia blaszek nie robie ich masowo nie mam warunków co do większej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ostatnia fota, czas na ryby i małe wyjaśnienie - wahadła Piliponis to nie tylko zdjęcia, łowię nimi od kilku tygodni i to z dobrym skutkiem. Pozdrawiam. duża fota - http://www.andrzejstanek.pl/post/38 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 jeden z kolegów pytał czy robię coś jeszcze robię jeszcze takie przynęty jak na moich wodach sprawiają się super zaliczonych ładnych okoni , szczupak 75cm i kilka troci na Brdzie nie wiem czy ktoś kiedyś łowił na coś takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A robisz duże obrotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 niestety nie tylko to co widać i wahadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi