salmon1977 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Widać jasie też nie pogardzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) zabawa z kolorami i pierwsze gnomy Edytowane 1 Listopada 2018 przez spinraf 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Te wąskie, długie, jaką mają masę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 16 gram z 2mm miedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Te wąskie, długie, jaką mają masę?16 gram z 2mm miedzii wszystko jasne...seatroutinpoland będziesz Waldziu testował? Edytowane 1 Listopada 2018 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Tych raczej nie. Ciut za lekkie. W tej masie, mam znakomicie "lotne", rodem z Koszalina.Ale kuszą wyglądem i.....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Kolega z jerkbait chciał niebieskie to ma 26gr miedź 2mm Edytowane 3 Listopada 2018 przez spinraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Fotka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 małe pstrągowe 10 gr. blaszka miedz 2mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 dwie blaszki z myślą o gablotce zrobione tylko 2 sztuki takie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 O, zmieniłeś swój nick Patrzę na zdjęcie - znam ten styl. Patrzę na nazwę - i mam zagwozdkę Dobrze, że zmieniłeś tylko nick, a blaszki są nadal jedyne w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 zmieniłem tylko nazwę logo jest podobne i takie pozostanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 takie moje małe hand made 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 moje jedne z pierwszych blach jak zaczynałem fajnie sobie przypomnieć. wygrzebane w komputerze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 co panowie myślą o takich obrotówkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 moje jedne z pierwszych blach jak zaczynałem fajnie sobie przypomnieć. wygrzebane w komputerzeJeśli to były jedne z pierwszych, to znaczy, że bardzo szybko wypracowałeś swój styl co panowie myślą o takich obrotówkachOdbiegają od najnowszych trendów. Jednobarwne skrzydełka coraz trudniej sprzedać, choć ich skuteczność zapewne jest porównywalna lub wyższa od przeciętnej rynkowej. Tak jak wahadłówki, najpierw muszą "kupić" wędkarza, a dopiero później sprawdzić się nad wodą. Ciężko Ci będzie je sprzedawać. Nisza na takie wirówki jest coraz mniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Ok dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Mam nadzieję przeczytać jeszcze jakiś inny głos w dyskusji. Nie pozjadałem wszystkich rozumów i mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Jak je zrobiles i testowales to sam napisz jak ci one sie spisują,bo ja moge tylko powiedziec ze wyglada jak zwykla obrotowka. Ale na fb taki sam post wstawiles,a tam napewno beda "ochy achy",ale to i tak nic nam nie powie czy one dobre czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Fajne obroty.Jesli nie skręcają żyłki i nie ma tego głupiego bicia to ja je 'kupuję',pstrąg -troć Mnie sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 wpadły mi stare blaszki postanowiłem dać im nowe życie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 takie cuda mi się trafiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tylko nie dawaj im nowego życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 nie no tym nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi