spinraf Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 troszkę dodałem koralików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 kolega z facebook dał mi zlecenie na wahadło 18 cm na wody Szwedzkie było ciężko sprostałem zadaniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 zamówienie dla grupy wędkarskiej z Londynu River Wolves Fishing Team 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ta 18cm jest piękna . Ile wyniosła waga . Właśnie takie duże i lekkie mi potrzebne do Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 waga 18cm 76 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 praca wahadło obrotówki test nad wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Edytowane 28 Maja 2018 przez spinraf 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 praca wahadło obrotówki test nad wodąkurde czegoś takiego jeszcze nie widziałem ale pomysł fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Dzięki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Ładny bajer, chcę taką ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Mam kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 rybka okoń 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 można to nazwać śledziem ?? 22cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 można to nazwać śledziem ?? 22cmMożna Niedługo zaczniesz real fish klepać ., albo woblery hihihi. Kapitalny śledzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 coś na miejskie łowyNa tą małą (w czerwono-białe kropki) połowiłem wczoraj do znudzenia - po kilkunastu okoniach przestałem liczyć, co drugi/trzeci rzut wisiały piękne okonie Wahadełko miała znaczenie: po zmianie na gumy/obrotówki ilość brań spadała drastycznie- właściwie do zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Super kolego ze połowileś podeślij foto jakie to wahadło bo nie zbyt pamiętam a warto zrobić więcej Edytowane 14 Czerwca 2018 przez spinraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Super kolego ze połowileś podeślij foto jakie to wahadło bo nie zbyt pamiętam a warto zrobić więcejJak klikniesz w cytat to przeniesie Cię do zdjęcia, które sam wstawiłeś[emoji4]A blaszki łowne, miałem dwie szczupakowe (została jedna) 19g i uratowały otwarcie sezonu w maju[emoji3] Edytowane 14 Czerwca 2018 przez maykel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 To ta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Bardzo fajna blaszka, są pierwsze ryby, wielki plus za lotność. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 dzięki za super fotki pozdrawiam foto super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Zacne wahadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam, mam pytanko w jaki sposób nanosisz farbę na wahadłówki i jaka to jest farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 zamówienie 18 cm wahadła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi