Skocz do zawartości

WAHADŁA RAFAŁ PILIPONIS - @spinraf

Andrzej Stanek

Rekomendowane odpowiedzi

sprzedam wahadła co na foto

​Do handlu służy odpowiedni dział. Uprawnienia do sprzedaży nabywa się po 30 dniach od rejestracji. 

O status "twórcy" można ubiegać się po tym terminie, o ile jest wątek prowadzony aktywnie:

http://jerkbait.pl/topic/7399-warsztat-twórców-przynęt-index/?p=1569445

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 3

1.Z działu „Giełda Twórców” jerkbait.pl korzystać mogą Użytkownicy posiadający uprawnienia nadane przed administratora. Administrator zastrzega sobie prawo do modyfikacji uprawnień w każdym czasie, bez podania przyczyn. Od dnia wejścia w życie niniejszego regulaminu (01.02.2013r) do korzystania z Giełdy Twórców uprawnieni są Użytkownicy zarejestrowani w galerii lurebuildingowej ("Index Twórców") lub w galerii rodbuildingowej ( "Nasze Prace" ) na jerkbait.pl.

Pisz podanie do Remka ;)

O kurcze, SUPER! Zjechałem z trzydniowego biczowania wody i tutaj - Proszę, niespodzianka. Bardzo Dziękuję! Poleci w ramce na ścianę obok "konkursowego szczupaczka"... Co do szczupaków, trzy dni i na zero. Zmieniły miejscówki lub pogoda nie sprzyja. Dzięki i Pozdrawiam.

• Like 1

A można wiedzieć jakiej farby do malowania używasz? Mam parę staruszków mosiężnych do przerobienia ale próbowałem zwykłą farbą (chyba) do metalu i zeszła jak skóra z węża. Nie wiem czy farba stara czy jednak nie do metalu bo etykiety brak. Komuś się nudziło i zeskrobał

Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka

No i tu jest problem bo wahadła w Polsce a ja siedzę w Finlandii i dopiero na Święta będę je miał. Tak mi się powaliło wszystko w wakacje że połowa sprzętu mi tam została, i właśnie w wakacje próbowałem pomalować to ustrojstwo.

Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka

wahadła wykonane dla Karola 11 cm 40 gr

Karol - z takim balastem na dno pójdziesz.  :D Blaszki pod kolor łodzi zamawiasz?  ;)

Chciałem PODZIĘKOWAĆ autorowi wątku za imienne wahadło, dotarło, jest Super. Kombinuję jak je uhonorować (szklana mini gablotka)... Trafiła mi się także niespodzianka - blaszka "gigant" 15 cm w pięknej kolorystyce i fakturze narzędzia na rewersie. Słowem - Św. Mikołaj zawitał w me progi jesienią. Przy pierwszej okazji zamknę ją w kadrze, tak by stanowiła dla chętnych tapetę na monitor.

Jesienne wahadło - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1780460172215821&set=a.1518991028362738.1073741830.100007555663794&type=3&theater

• Like 1

Karol - z takim balastem na dno pójdziesz.  :D Blaszki pod kolor łodzi zamawiasz?  ;)

Chciałem PODZIĘKOWAĆ autorowi wątki za imienne wahadło, dotarło, jest Super. Kombinuję jak je uhonorować (szklana mini gablotka)... Trafiła mi się także niespodzianka - blaszka "gigant" 15 cm w pięknej kolorystyce i fakturze narzędzia na rewersie. Słowem - Św. Mikołaj zawitał w me progi jesienią. Przy pierwszej okazji zamknę ją w kadrze, tak by stanowiła dla chętnych tapetę na monitor.

Jesienne wahadło - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1780460172215821&set=a.1518991028362738.1073741830.100007555663794&type=3&theater

Andrzejku mam 12 metrową wodę  do spenetrowania więc ''kaliber'' jak najbardziej słuszny !!!

Przypuszczam że pajki jeszcze takiego ''żelaza'' nie oglądały  ;)

Fotki jak zwykle ''kozak'' Andrzej.

• Like 1