spinraf Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) sprzedam wahadła co na foto Do handlu służy odpowiedni dział. Uprawnienia do sprzedaży nabywa się po 30 dniach od rejestracji. O status "twórcy" można ubiegać się po tym terminie, o ile jest wątek prowadzony aktywnie: http://jerkbait.pl/topic/7399-warsztat-twórców-przynęt-index/?p=1569445 Edytowane 17 Października 2016 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Rafał jest giełda dla twórców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 a ja nie wiem jak to dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Rafał jest giełda dla twórcówOn nie ma statusu TWÓRCA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ok Masz racje Sławku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 no właśnie nie mam a jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 1.Z działu „Giełda Twórców” jerkbait.pl korzystać mogą Użytkownicy posiadający uprawnienia nadane przed administratora. Administrator zastrzega sobie prawo do modyfikacji uprawnień w każdym czasie, bez podania przyczyn. Od dnia wejścia w życie niniejszego regulaminu (01.02.2013r) do korzystania z Giełdy Twórców uprawnieni są Użytkownicy zarejestrowani w galerii lurebuildingowej ("Index Twórców") lub w galerii rodbuildingowej ( "Nasze Prace" ) na jerkbait.pl. Pisz podanie do Remka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Z chęcią zakupię kilka sztuk Rafał masz wiadomość na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 prezent dla Andrzeja Stanka ode mnie pozdrawiam wkrótce dojdzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Bardzo fajny gest Rafał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 O kurcze, SUPER! Zjechałem z trzydniowego biczowania wody i tutaj - Proszę, niespodzianka. Bardzo Dziękuję! Poleci w ramce na ścianę obok "konkursowego szczupaczka"... Co do szczupaków, trzy dni i na zero. Zmieniły miejscówki lub pogoda nie sprzyja. Dzięki i Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Musiałbyś na troty się wybrać. Morskie, czy te "wchodzące"... Bez różnicy Nieeee. Wahadła inne są na pewno [emoji38]Przekonałes mnie.. Spróbuję... Juz sobie zamówiłem na testy u Rafała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Waga blaszek to Wszystko w mosiądzu 1:5 mmWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Października 2016 przez Franc 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Czuje ze za miesiac bede sie odzywal Waga blach juz taka pod moje zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Blaszka 1 mm już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 A można wiedzieć jakiej farby do malowania używasz? Mam parę staruszków mosiężnych do przerobienia ale próbowałem zwykłą farbą (chyba) do metalu i zeszła jak skóra z węża. Nie wiem czy farba stara czy jednak nie do metalu bo etykiety brak. Komuś się nudziło i zeskrobał Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Pokaż foto tych wahadłowek zobacze cxy się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Wlasnie doszła dostawa blaszki grubosci 1 mm zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 No i tu jest problem bo wahadła w Polsce a ja siedzę w Finlandii i dopiero na Święta będę je miał. Tak mi się powaliło wszystko w wakacje że połowa sprzętu mi tam została, i właśnie w wakacje próbowałem pomalować to ustrojstwo. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 wahadła wykonane dla Karola 11 cm 40 gr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 co myślicie o tych przynętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 wahadła wykonane dla Karola 11 cm 40 gr Karol - z takim balastem na dno pójdziesz. Blaszki pod kolor łodzi zamawiasz? Chciałem PODZIĘKOWAĆ autorowi wątku za imienne wahadło, dotarło, jest Super. Kombinuję jak je uhonorować (szklana mini gablotka)... Trafiła mi się także niespodzianka - blaszka "gigant" 15 cm w pięknej kolorystyce i fakturze narzędzia na rewersie. Słowem - Św. Mikołaj zawitał w me progi jesienią. Przy pierwszej okazji zamknę ją w kadrze, tak by stanowiła dla chętnych tapetę na monitor. Jesienne wahadło - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1780460172215821&set=a.1518991028362738.1073741830.100007555663794&type=3&theater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Karol - z takim balastem na dno pójdziesz. Blaszki pod kolor łodzi zamawiasz? Chciałem PODZIĘKOWAĆ autorowi wątki za imienne wahadło, dotarło, jest Super. Kombinuję jak je uhonorować (szklana mini gablotka)... Trafiła mi się także niespodzianka - blaszka "gigant" 15 cm w pięknej kolorystyce i fakturze narzędzia na rewersie. Słowem - Św. Mikołaj zawitał w me progi jesienią. Przy pierwszej okazji zamknę ją w kadrze, tak by stanowiła dla chętnych tapetę na monitor. Jesienne wahadło - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1780460172215821&set=a.1518991028362738.1073741830.100007555663794&type=3&theaterAndrzejku mam 12 metrową wodę do spenetrowania więc ''kaliber'' jak najbardziej słuszny !!!Przypuszczam że pajki jeszcze takiego ''żelaza'' nie oglądały Fotki jak zwykle ''kozak'' Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Dzisiaj dotarły cudeńka Rafała, jestem bardzo zadowolony. Na początek 4szt, dwie 16g i dwie 26g. Dzięki Rafał . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 faj ie że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi