wobler129 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witajcie, szukam kogoś - kto zająłby się moim kołowrotkiem.Kołowrotek to ABU Orra SX 20. Nie domyka się kabłąk, co jest kłopotliwe, bo przez nieuwagę plącze mi się plecionka i co wyprawę tracę ładnych parę metrów linki. Jest tutaj ktoś kto by mi pomógł? Mogę się odwdzięczyć finansowo lub w przynętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 sam nie dasz rady?jeśli sprężyna jest cała to sprawdż czy się nie jest rozgięty.śruby mocujące nie mogą go dociągać-musi dobrze pasować,a i troszkę smaru na bokach też się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Niestety to nie jest zadanie dla mnie Nigdy tego nie robiłem i nie chcę czegoś zepsuć. Słyszałem już o fruwających sprężynkach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Siku też chodzisz z mamą za ręke? Bądź bohaterem w swoim domu i odkręcaj 1! śrubke.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Siku też chodzisz z mamą za ręke? Bądź bohaterem w swoim domu i odkręcaj 1! śrubke....Ty to dajesz gole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witajcie, szukam kogoś - kto zająłby się moim kołowrotkiem.Kołowrotek to ABU Orra SX 20. Nie domyka się kabłąk, co jest kłopotliwe, bo przez nieuwagę plącze mi się plecionka i co wyprawę tracę ładnych parę metrów linki. Jest tutaj ktoś kto by mi pomógł? Mogę się odwdzięczyć finansowo lub w przynętach Przyślij jak chcesz zrobię ci to za koszt zwrotnej przesyłki czyli 14 zł bo tyle kosztuje na poczcie odesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witajcie, szukam kogoś - kto zająłby się moim kołowrotkiem.Kołowrotek to ABU Orra SX 20. Nie domyka się kabłąk, co jest kłopotliwe, bo przez nieuwagę plącze mi się plecionka i co wyprawę tracę ładnych parę metrów linki. Jest tutaj ktoś kto by mi pomógł? Mogę się odwdzięczyć finansowo lub w przynętach Jeśli będziesz 22.10. W Szczecinie na spotkaniu to zabierz kołowrotek ze sobą. Naprawa nie powinna być kłopotliwa. Oczywiście wysyłka też wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi