TAURUS1989 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Będę w finlandii w styczniu a tam są fajne promocje na te ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ciekawe czy w Moritz można dostać Discovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 A ja wypowiem się na temat extrem 4 p sezonie użytkowania.Generalne jest ok ale tylko generalnie.W szczegółach już nie jest tak pieknie.Jest cieżki. Nawet bardzo cieżki.Gdy dojdą cieżkie buty robi sie już tak cienko przy dalszym łażeniu.Na mrozie jest stosunkowo sztywny.Ergonomia chodzenia w spodniach jest bardzo słaba.Wykonanie szczególnie detali jest słabe. Kieszenie chyba wszystkie mam dziurawe bo szwy są na samej krawędzi bez zapasu materiału powodują że się siepią. Teraz spodnie wymieniłem na simmsy primaloft i dopiero poniżej 10 stopni mrozu dokładam cienkie rajstopki termo.Dodatkowo zamówiłem sobie kurtke puchową w Yeti najcieplejszy model i jak tylko ją dostane to norfin zostanie skazany na wiszenie w szafie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 W discovery spodnie też nie są stworzone do przemierzania dłuższych dystansów, byłoby średnio wygodnie. Tyle, że to raczej nie wchoodzi w grę przy wędkowaniu z łodzi albo na lodzie. Kombinezon potrafi nabrać naprawdę dużo wody gdy pada deszcz albo mokry śnieg. Wtedy robi się ciężki ale trzeba przyznać- nie puszcza do środka ani kropli. Natomiast, jeśli chodzi o wykonanie, uważam że jest pierwsza klasa- szwy, zamki i ich ogumowanie, ściągacze, rzepy itd. Nie oszczędam kombinezonu, tyram go od roku i nie ma nawet najmniejszego uszkodzenia. Kurtka mogłaby mieć jakąś sprytną możliwość regulacji "gardy" pod szyją, ściągnięcia jej ciaśniej. Wielki kaptur z dobrą regulacją na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 norfin apexPanowie posiada ktoś ten kombinezon?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Szukam opinii na temat kombinezonu Norfin Rebel Pro . Jak ktoś ma lub miał doczynienia to proszę o parę zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka 73 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Używam kombinezonu firmy Norfin drugi sezon.Miałem wcześniej Graffa i ten lepiej mi się sprawdza.Kurtkę czasami na małym mrozie rozpinam bo tak mi ciepło.Rozmiarówka nie jest raczej zawyżona L to standardowe L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Przynajmniej napisz jaki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi