sslonio Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Cześć, 3-4 grudnia 2016 roku - to termin tegorocznych targów wędkarskich RYBOMANIA 2016 w Lublinie. Nie ma jeszcze zbyt wielu informacji nt. wystawców, kto i co będzie ale myślę, że w tym wątku będziemy to na bieżąco aktualizować No i swoją drogą ciekawe jak w tym roku będzie zorganizowane stoisko Naszego Forum, bo wiem, że w poprzednich latach były na ten temat dyskusje co i jak zmienić, poprawić, usprawnić etc. Zapraszam wszystkie osoby, które trafią na jakieś info nt. RYBOMANII z różnych źródeł, do dzielenia się informacji z pozostałym Kolegami. Tutaj macie info z zapowiedzi: http://rybomania.com.pl/pl/news/za_dwa_miesiace_rozpoczynamy_kolejna_rybomanie_tour/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) No ciekawe jak będzie wyglądała impreza 3-4grudnia , trzeba jechać pooglądać , coś zakupić , spotkać się ze znajomymi. Edytowane 5 Listopada 2016 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Niestety ta w Lublinie wypada dosyć słabo przy targach w innychwili miastach. Mam nadzieję,że w tym roku będzie lepiej chociaż już teraz wiem,ze zamiast kilku oficjalnych stoisk będą zwykle sklepy połączone z częścią "oficjali". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 https://m.youtube.com/watch?v=JNzEKxGe3js Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Cześć Jest plan wystawców Kto się wybiera?My na pewno bedziemy Do zobaczenia na miejscu !! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) w tel. słabo widać ten plan , będą pracownie wędkarskie? Kawalec, PSTRĄGMAN..? Edytowane 16 Listopada 2016 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Napisano dziś, 12:40w tel. słabo widać ten plan , będą pracownie wędkarskie? Kawalec, PSTRĄGMAN..? SŁABO WIDAĆ , ALE KARCZMA JEST! . Edytowane 16 Listopada 2016 przez Fred A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Wojtka Grocholi nie będzie na targach tzn. Nie będzie jego Pracowni jako wystawcy :-) Piotra Lipca też nie. Kawalec...nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Doopy nie urywa (ilość wystawców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 I mam nadzieję , że w tym roku poza karpiową "PASZĄ" coś innego w końcu zobaczymy !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Kiermasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 jeśli oferta ma być jak na tym planie wystawców, to chyba sobie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 W porównaniu do chociażby ubiegłego roku to trudno dostrzec progres tej imprezy w Lublinie. Rozmawiając trochę z wystawcami to z ich perspektywy wygląda to tak, że ludzi jak na warunki lubelskie może i sporo ale obroty mniejsze niż Poznaniu czy Sosnowcu a za stoisko trzeba zapłacić. Ja nastawiam się na rekonesans po ofercie ciuchów Simmsa, których na co dzień w Lublinie nie ma nawet gdzie obejrzeć a kilka firm będzie, które mają je w ofercie. Poza tym dla dzieciaków tradycyjnie główna atrakcja to akwarium i będą mogły czymś tam porzucać do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Nigdy nie byłem na Rybomanii ale słyszałem/czytałem, że Poznań spinningowo przebija Lublin. Prawda? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Prawda jest taka że wszyscy wystawcy docelowo szykują się właśnie na Poznań i chyba można powiedzieć że to jest główna impreza cyklu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ogólnie targi zaczynają ewoluować w kierunku bazaru.Wszyscy chcą tylko zarobić na targach.Kiedyś to faktycznie były targi,można było na spokojnie obejrzeć,porozmawiać itd.A teraz tylko kasa,kasa,kasa.Podchodzisz do znanego między innymi tu z forum kolegi co wyrabia żelazo i masz wrażenie że jest tylko zainteresowany sprzedażą.Jak już kupisz (za niemałą kasę )to już ma Ciebie w du...chyba że jesteś kolegą to nawet na kawę Cię zaprosi.Coraz mniej mi się podobają te imprezy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 I dlatego ja wolę pojechać na ryby ,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ogólnie targi zaczynają ewoluować w kierunku bazaru.Wszyscy chcą tylko zarobić na targach.Kiedyś to faktycznie były targi,można było na spokojnie obejrzeć,porozmawiać itd.A teraz tylko kasa,kasa,kasa.Podchodzisz do znanego między innymi tu z forum kolegi co wyrabia żelazo i masz wrażenie że jest tylko zainteresowany sprzedażą.Jak już kupisz (za niemałą kasę )to już ma Ciebie w du...chyba że jesteś kolegą to nawet na kawę Cię zaprosi.Coraz mniej mi się podobają te imprezy.Myślę że wynika to nie tyle z podejścia wystawców a bardziej z zainteresowania towarem. Przez każde stoisko przewija się taka ilość ludzi że jest to nie do ogarnięcia. Ja z kim chciałem to porozmawiałem choć nie zawsze za pierwszym podejściem mi się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja się wybieram w tym roku pierwszy raz. Idzie coś kupić w promocyjnych cenach czy raczej nie ma co liczyć na takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Też po raz pierwszy wybierma się na Rybomanię (do Poznania), osobiście zależy mi na pomacaniu kijakszów, pokręceniu korbami i porównaiu sprzętu. Jak się uda zakupić fajny sprzęt w dobrej cenie to poleci trochę PLN ale nic na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Jeśli chodzi o promocje to raczej bym nie liczył . Dużo różnego asortymentu w jednym miejscu i to jest plus. Można oglądać dotykać próbować nowości i nie tylko. Pozatym prezentacje przy dużym akwarium i opowieści różnej treści . Moim zdaniem warto . Targi w Lublinie są na pewno mniejsze niż w Poznaniu bo i hala pewnie mniejsza ale jechać 100 a nie 400 km to też różnica tak jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ja wybieram się do Poznania, w tym roku Lublin odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 A w ogóle to będzie jakieś oficjalne stoisko jb czy każdy w kamuflażu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin26 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 o której godzinie w sobote rozpoczyna się to wszytko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Coś czytałem że i w sobotę i w niedzielę start o 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi