martin26 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 na jakiej ulicy znajduje się ten budynek co odbywaja sie targi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 na jakiej ulicy znajduje się ten budynek co odbywaja sie targi ?? http://rybomania.com.pl/pl/rybomania_lublin_2016/wystawcy_rybomania_2016_lublin_2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 na jakiej ulicy znajduje się ten budynek co odbywaja sie targi ?? Tutaj wszystko jest opisane http://rybomania.com.pl/pl/rybomania_lublin_2016/co-gdzie-kiedy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 właśnie dostałem tel i info, że w Lublinie będzie do obejrzenia około 120 wędek Major Craft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 właśnie dostałem tel i info, że w Lublinie będzie do obejrzenia około 120 wędek Major CraftKamilu,kto to będzie wystawiał?Wiesz może czy taka możliwość będzie też w Poznaniu?I jaki odsetek w tej ofercie to będą casty?Z góry dzięki za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 ma być ponoć oferta przez cały przekrój, ale co do cast , to nie wiemwystawiać będą ludzie od Keitech, a prezentować Zbyszek Kawalec w Poznaniu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 ma być ponoć oferta przez cały przekrój, ale co do cast , to nie wiemwystawiać będą ludzie od Keitech, a prezentować Zbyszek Kawalec w Poznaniu będąDzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Chłopaki i jak targi ??? Ja mam tylko 150 km ale o zgrozo dzieciaczek sie rozchorował dzisiaj w nocy i dupa... bardzo chciałem zobaczyć łódki Rados???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wracam, to moja ostatnia Rybomania w Lublinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 No lipka,ale interes się kręci. Większość wystawców to sklepy,browarek i frytki idą jak trzeba w bufecie a tłumy ludności płacą 10zł za parking Zamiast wędkarskiego święta i pokazów sprzętu jest czyste trzepanie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 No ja też się zawiodłem, liczyłem na trochę więcej. Paszy karpiowej tyle, że aż mdliło. Ceny spore, wybór bardzo mały. Bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ciekawe jaki będzie w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Jeżeli nikt nie pomyśli i się w końcu nie obudzi to "perfumeria karpiowa" zawładnie każdą imprezą wędkarska. Najwyższy czas by to oddzielić i wtedy kto chce niech napawa się smakiem i zapachem brykietu. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez miramar69 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Z wyjazdu do Lublina na Rybomanię, zapamiętam stoisko z wędzonymi rybami. Taki Kecz & Reliz. Ale reliz dopiero po konsumpcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Stoiska karpiowe to naprawdę nie jest zasadniczy problem, choć faktycznie jak ktoś bardziej czuły może mieć problem, zwłaszcza w strefie gdzie konkurują z zapachami z bufetu Z zeszłorocznej Rybomanii w Lublinie wróciłem z mieszanymi uczuciami, ale jakąś nadziejąTegorocznej to nawet nie bardzo chce mi się analizować i komentować Edytowane 3 Grudnia 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czyli jeden wielki bazar pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) To Ja się wyłamię Mi się nawet podobało. Mogło być lepiej jak np. na Rybomanii w Poznaniu :DSpotkałem fajnych ludzi znajomych i nie znajomych, kupiłem kilka fajnych przynęt: gumy, woblery, jerki itpNa codzień nie pracuję w sklepie wędkarskim, żeby mieć dostęp do różnych przynęt.Niestety ale brak czasu na zakupy zrekompensowałem sobie na Rybomanii Fakt czuć różnicę że karpiarstwo wypiera spinning no ale cóż to też wędkarstwo. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Bardziej okazja do spotkania towarzyskiego niż oglądania sprzętu nie mówiąc o nowościach. Myślę, że Lublin traktowany jest przez wystawców po "macoszemu".Smrodek karpiarski rzeczywiście niósł się na połowę hali, ale cóż to też wędkarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam Panowie Byliśmy, zobaczyliśmy i... Zdecydowanie Targi karpiarzy. Chwała im, ale to nie był mój cel. Pojechałem za Pig Shadami, dozbrojkami fluocarbonem 1mm, no i za nowościami. Wnioski:1) Ogromna ilość pontonów, we wszystkich klasach i cenach. Sporo fajnych łódek, w tym parę aluminiowych. W moim odczuciu alukrypy niedopracowane, powiedziałbym wymagają uściślenia szczegółow, 2) Ogromna ilość gum Keitecha, praktycznie co trzecie stoisko było usłane paczkami Keitechów. Ceny sklepowe.3) Kochany Salar dzielnie rzucał się w oczy, tudzież stoisko Orvisa wymiatało kołowrotkami muchowymi.4) Daiwa Cormoran w witrynie prezentowało nowe gumy o nowatorskim kształcie i ułożeniu ogonka, tzw ogon syreny. U zachodnich sąsiadów już dosyć powszechne, natomiast u nas dopiero od stycznia.5) Rewelacyjne okulary w rewelacyjnie wysokich jak na moją kieszeń cenach.6) Świetne kamizelki ratunkowe dla....psów.7) Ciekawa oferta telewizji internetowej. Pasja prezentera mogłaby zarazić widza, zobaczymy, czy programy rozbudzą wyobraźnię oglądającego.8) Ciekawa prezentacja zasady C@R, na stole z wędzonymi rybami, w tym z szczupaczętami i sumiciętami.9) Świetna bielizna dla Panów i ciesząca oko panów dla Pań..10) Był fluocarbon ale o średnicy max 0,78 mm. Szpule 50 m.13) Świetnie zaprezentowane wędziska i inszy osprzęt do łowienia feederowego i spławikowego. Byłem pozytywnie zaskoczony. 1) Nie było dozbrojek, Pig Shadów, i specjalnych nowości. Liczyłem na to,że w związku z zbliżającymi się Świętami BN handlowcy po prostu rzucą na rynek trochę nowości, chociażby owych gum z syrenimi ogonami. Przyznaję, pasja Panów Karpiarzy i Pań Karpiarek, zadziwiała mnie i to nie jednokrotnie w czasie moich rozmów z Nimi.. Ale dzięki ich cierpliwości, musieli wysłuchiwać mojego opowiadania o działaniu cud atraktora czosnkowego na okonie, udało mi się kupić niezły zapas boostera czosnkowego, który zaspokoi moje potrzeby w kwestii odurzania okoni, na długi okres. Dziękuję Wam. PozdrawiamAlek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kamizelka dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 A ta w niebieskim ze sterczącymi sutkami to 180 zeta za godzinę bierze ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zdecydowanie Targi karpiarzy. Chwała im, ale to nie był mój cel. Pojechałem za Pig Shadami, dozbrojkami fluocarbonem 1mm, no i za nowościami. 10) Był fluocarbon ale o średnicy max 0,78 mm. Szpule 50 m. Alek. Ile potrzebujesz? Mam szpulke 50 metrów 1 mm Daiwa SW. Świetny. Na jeden przypon złapałem sporo dużych ryb i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Na tym FC wiążesz pętle cz stosujesz zaciski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pig Shady były Fluorocarbon 0,78 mm jest wystarczający ale mógłby być grubszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 no patrz ręczniki przegapiłem ewidentnie na plus, bo dzięki Rybomanii zaoszczędziłem kilkaset złotych - okazało się w praktyce, że żaden model Wiley X nie pasuje na moją kosmiczną twarzo-czaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi