platynowłosy Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Na tym FC wiążesz pętle cz stosujesz zaciski?Pętle. Alek. Ile potrzebujesz? Mam szpulke 50 metrów 1 mm Daiwa SW. Świetny. Na jeden przypon złapałem sporo dużych ryb i nic.Andrzej, skontaktujemy sie w przyszłym tyg. Zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pętle są brzydkie i łapią zielsko i inne farfolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Na tym FC wiążesz pętle cz stosujesz zaciski?Wiążę. Ciężko ale da radę. Pętle. Andrzej, skontaktujemy sie w przyszłym tyg. Zgoda?OK. Dzwoń.Tylko na rybach mogę być. Drużno i Mazury w planach jak nie zmrozi. Pętle są brzydkie i łapią zielsko i inne farfolce Nic nie łapią. Rurka termokurczliwa. Ale brzydkie są Edytowane 3 Grudnia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kamizelka dla psa Co w tym takiego śmiesznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 ...pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ok, mam trochę inne poczucie humoru. Dla mnie to normalne. Wchodzę na łódkę zakładam kamizelkę, biorę brzdące - dostają kapoki a i pies też ma swój bo też członek rodziny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Fajna relacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Na filmie przedstawiciel Daiwy zachwala: "jedna przelotka waży tyle, co cały zestaw przelotek standardowych u innych producentów" , 12.50. Interesujący dobór argumentów, a publika akceptująco potakuje głową. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 moje zakupy z targów, na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 No a ta prezentacja kijów Major Crafta Panowie?Była,jakieś wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Na filmie przedstawiciel Daiwy zachwala: "jedna przelotka waży tyle, co cały zestaw przelotek standardowych u innych producentów" , 12.50. Interesujący dobór argumentów, a publika akceptująco potakuje głową.Kwestia słuchania ze zrozumieniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 nie wiem, nie dotrwałem, Zbyszka Kawalca też nie zastałem, gdzieś polazł, poczekałem 15min, obejrzałem kilka wędek i pojechałem do domukompletnie nie czułem atmosfery i chciałem już wrócić ps. bardzo dobre wrażenie zrobiło na mnie pstrągowe Nextino Stream 6'6", miałem Troutino, Finetail, ta najtańsza seria w nowym zbrojeniu naprawdę mi się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kamil widzę że zakupileś Basare. Mnie również zaciekawił ten wobler. Jakość wykonania niczego sobie. Ciekawe jak wypadnie nad wodą?Pierwszy raz miałem w ręku tyle Majorów. Kilka modeli zrobiło duże wrażenie. Nie tylko te po 1900 ale i te tanie ciekawie się prezentują.Mimo usilnych poszukiwań nie znalazłem imitacji minoga. Coś w zastepie kupiłem ale nie to co bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) wcześniej kupiłem 3 inne sztuki (malowania), czekają na sezon, na razie sprawdziłem tylko pracę na wodzie stojącej, bardzo obiecująca ps. swoją drogą szkoda, że nie wiedziałem, że będziesz, była by okazja się poznać, pogadać i oderwać od tej "czwartkowo targowej" atmosfery Edytowane 4 Grudnia 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kwestia słuchania ze zrozumieniem Przede wszystkim to kwestia mówienia z sensem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) przelotki są lżejsze, ale sama prezentacja , to czysta manipulacja z pominięciem danych jeśli już porównywać, to w podobnym segmencie i tak w prównaniu do Fuji Torzite są lżejsze od 20 (choć tutaj raczej wychodzi około 15%, bo nie ma 30-ki i musimy porównywać z 25KLH) do 5% w zależności od wielkościdodatkowo ten niby set na który się powołują to bez tunelu i szczytowej, sam stożek, długi 6 przelotek, ale jednak sorrki , aktualizacja, bo z wlotową pokićkałem, Tortize 25KLH - 3,6g, AGS 30 2,8g , nie cholery nie wiem jak im na prezentacjach wychodzi około 2g, bo sam ważyłem te przelotkinie zmienia to faktu, że na wlotowej jest duża różnica , ale potem już jest tak jak napisał od 20 do 5% poza tym dochodzi następny element, bo kto teraz zbroi wędkę (nawet 16lb w 6 na szczycie), więc ogólnie jest to taki zmanipulowany niedomówieniem przekaz Edytowane 4 Grudnia 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sporo przynęt, mało wędek, chyba ani jednego stoiska rodbuildingowego, czy nawet wędek z wyższej półki, a szkoda Nie każdego interesuje jaxon, konger czy daiwa... Ogólnie wydaje mi się, że było mniej wystawców niż w zeszłym roku. Co ciekawe tydzień temu byłem na targach piwnych w tym samym miejscu to bilet parkingowy kosztował 5 zł i wejściówka 5zł. Teraz 10 za parking i 15 wejscie (10 przez internet)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Tak jak już wcześniej koledzy pisali paszy to było pod dostatkiem,momentami to nieźle śmierdziało .Kilka ciekawych wędek z wyższej półki było ale trzeba je było wyłowić z morza chrustu .Ceny oczywiście wysokie ale trafiały się wyjątki.Wielkim rozczarowaniem okazała się nowość Daiwy kołowrotek Prorex ,kóltura pracy jak w Mistrallach.Kilka firm obecnych w tamtym roku nie zaprezentowała się w tym razem.No i chyba zjedli część szczupaków z akwarium bo były większe na poprzednich targach.Widziałem jakieś wędzone były przy wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 To samo stoisko z wędzonymi szczupakami było tydzień wcześniej na targach piwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak tak dalej pójdzie, to przestawię się na te piwne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiecie może czuje te muszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiecie może czuje te muszki? muchy rybomania.jpgCześć Salar, Kraków...są świetne, macałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Koledzy,odkopię bo mam pytanie.Może ktoś wie czy były do obmacania na Rybomani casty UL Major Crafta(np. z serii Corzza,GoEmotion,Volkey?).Czy powyższe kije można było kupować czy tylko dotykanie wchodziło w grę?Z góry dziękuję za odpowiedż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 W tym roku, targi dużo słabsze niz w roku poprzednik. Zabrakło sporo wystawców. Organizator chyba też już powoli się wypala. Miejmy nadzieje, że edycja lubelska będzie kontynuowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Znalazł ktoś może listę wystawców na ten rok w Lublinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi