HUNTER Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Szanowni Koledzy!zwracam się z prośbą o wskaz?łwki co do łowienia w okolicach Gdańska.szczeg?łlnie interesuje mnie Martwa Wisła.?źyciowe koleje losu kierują mnie właśnie tam w okolice zupełnie nie znane mi wędkarsko. dlatego bardzo proszę o wszelkie wskaz?łwki, mo?źe garstkę miejsc?łwek, gdzie w okolicach Gdańska mając zwodowaną na Martwej Wiśle ł?łdź mo?źna oddawać się naszej pasji za wszelkie odpowiedzi - podpowiedzi szczerze dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja byłem w zeszłym roku jesienią kilka dni w G?łrkach Wschodnich. Jest tam kilka fajnych pas?łw trzcin wychodzących kilkadziesiąt metr?łw w głąb oraz parę zawalonych drzew i starych kutr?łw, z kt?łrych zostały tylko strzepy. Ja łowiłem w okolicach pensjonatu Stara Wędzarnia (szczerze polecam) i udało mi się z brzegu wyciągnąć kilka ładnych okoni oraz dwa szczupaki. Miejscowy rybak powiedział mi, ?źe są piękne sandacze ale trzeba mieć ł?łdkę i echo. Z G?łrek Wschodnich wychodzi te?ź parę kutr?łw na dorsze, ale mi się nie udało bo była du?źa fala i wszystko odwołali. Z drugiej strony masz ju?ź morze oraz Wisłę więc okolica wygląda na potencjalnie interesującą, a poza tym bardzo urokliwą. Jak lubisz zbierać grzyby to te?ź super okolica. Ja trafiłem na wysyp podgrzybk?łw i kozak?łw. Sprawdź te?ź kt?łre wody sa czyje. Mi zajęło chwilę ustalenie komu zapłacić składkę w miejscu gdzie łowię. Życzę połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witaj HUNTER.Ja czasami łowię na Martwej Wiśle najczęściej koło mostu wantowego ale tylko z brzegu,bo łodzi nie posiadam i średnio mnie na takową ciągnie.Okolice mostu to znana miejsc?łwka i w okresie dobrych brań cię?źko się dopchać.Najczęściej łowię tam szczupaki i okonie ale sandacz te?ź się trafia.Mam znajomych,kt?łrzy łowią z łodzi i rocznie mają kilka ładnych sandaczy na rozkładzie.PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Majac l?łdz na martwej znajomi lowia najczesciej na...Zatoce Gdanskiej Jezeli to musi byc martwa, to najlepiej zebys znalazl gore fosfogipsu, ewentualnie odcinek od rafinerii do mostu na Westerplatte, ale tam juz malo co zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja osobiście wolę połowy na Wiśle bie?źącej,bo i rybostan większy i doznania estetyczne o wiele większe.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Racja rapia co Wisła to Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 W tamtym sezonie ze względu na powodzie nie byłem ani razu ale tego na pewno nie odpuszczę.Nawet bez samochodu mo?źna mieć kilka ciekawych i rybnych miejsc.Ja najczęściej łowie w waszej okolicy i na wyniki nie narzekam.PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 W tamtym sezonie ze względu na powodzie nie byłem ani razu ale tego na pewno nie odpuszczę.Nawet bez samochodu mo?źna mieć kilka ciekawych i rybnych miejsc.Ja najczęściej łowie w waszej okolicy i na wyniki nie narzekam.PZDR PiotrekJest woda, samoch?łd, ryby(mo?źe?), nic tylko jeździć Zapraszamy Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Na pewno skorzystam z zaproszenia wiesz jak lubię łowić na Wiśle.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Odgrzewam ... dzieje się coś ? BierO oxy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz większość skoncentrowana na plaży. Oksy jakieś wyjeżdżają ale nie widać morskiego zaciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zakaz łowienia okonia do 1 maja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zakaz łowienia okonia do 1 maja .Na wodach PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zakaz łowienia okonia do 1 maja . Na wodach PZW. Mój wpis dotyczył oczywiście wód morskich i Spółdzielni Troć. Większość połowów odbywa się z brzegu w obrębie miasta tzw. Street Fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Panowie, dzieje się coś na martwej w okolicach Sobieszewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 skutery, motorówki, żaglówki... ogólnie lato w pełni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi