duzers Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dzięki za odpowiedz. Jest to model na 2016 rok. Sporo dobrego jest w sieci na temat tego modelu, choć za niewiele więcej można zakupić teoretycznie coś z wyższej półki. Testy niebawem, bo już są w drodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Cześć uzytkowalem cały poprzedni sezon w komplecie z najtańszymi butami z Decatlonu na Odrze - więcej biegania niż brodzenia i jestem bardzo zadowolony więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Moje śpiochy zaczynam katować już trzeci sezon. Jeden wypad na pstrąga już zaliczony i ani kropelki wody nie puściły do tego czasu, więc membrana póki co szczelna Edytowane 28 Lutego 2018 przez Mateusz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Zatem wydaje się, że dobry wybór, bo już się martwiłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Najważniejsze żeby materiał sam w sobie nie puszczał wody i skarpety były szczelne / polecam zakłądanie dodatkowej skarpety neoprenowej na tą od śpiochów/ . Na przeciekające szwy jest metoda. W swoich innej marki , wymieniłem i wzmocniłem kilka taśm i stały się pancerne Polecam taśmę / czarną w rzeczywistości grafitową / https://sklep.orkan-tactical.pl/loxy.html . W sklepie fly jest lekko droższa http://www.taimen.com/pl/pl/product/waders-and-jackets-repair-tape-1-m_99932038/104581 Edytowane 4 Marca 2018 przez Hansolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Kleiłeś żelazkiem czy profesjonalną podklejarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Ciekawe rozwiązanie, będę próbował reanimować moje neopreny, proszę napisz czy aplikacja żelazkiem zda egzamin, czy masz inny sposób ? Masz może sprawdzony klej, pomijając że taśma jest z klejem właśnie. U mnie musi być grubsza aplikacja Edytowane 4 Marca 2018 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Tu macie co jest pięć , żelazko na maxa, papier do pieczenia, i podkładka z płytki podłogowej a na niej bawełna http://jerkbait.pl/topic/95472-naprawa-oddychaczy-zr%C3%B3b-to-sam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ciekawe rozwiązanie, będę próbował reanimować moje neopreny, proszę napisz czy aplikacja żelazkiem zda egzamin, czy masz inny sposób ? Masz może sprawdzony klej, pomijając że taśma jest z klejem właśnie. U mnie musi być grubsza aplikacja Kolego do neoprenów z żelazkiem nie pochodź. Tylko kleje z rodziny Stormsure czy jakoś tak. Neopren + żelazko , to sex z Freddym Mercurym - ryzyko wielkie a przyjemność do dupy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Kolego do neoprenów z żelazkiem nie pochodź. Tylko kleje z rodziny Stormsure czy jakoś tak. Neopren + żelazko , to sex z Freddym Mercurym - ryzyko wielkie a przyjemność do dupy. Dobre : ) Na zimno będę cudował, problem dotyczy neoprenów. Dziękuję za cenne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Witam, jak z rozmiarami śpiochów. Mam 190 cm wzrostu, rozmiar buta 46 skłaniam się ku rozmiarowi L dlatego, że jestem szczupłą osobą. Podejrzewam, że XL byłby dla mnie "workiem". Czy ktoś ma podobne wymiary i jaki rozmiar jest odpowiedni ? Będę wdzięczny za odpowiedzi bo chcę już zamawiać a nie wiem jak z tym rozmiarem Edytowane 31 Marca 2018 przez PiotrekF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Witam, jak z rozmiarami śpiochów. Mam 190 cm wzrostu, rozmiar buta 46 skłaniam się ku rozmiarowi L dlatego, że jestem szczupłą osobą. Podejrzewam, że XL byłby dla mnie "workiem". Czy ktoś ma podobne wymiary i jaki rozmiar jest odpowiedni ? Będę wdzięczny za odpowiedzi bo chcę już zamawiać a nie wiem jak z tym rozmiarem Odpisałem Ci na PV. Dobierać (przymierzyć) trzeba byłoby w jakimś sklepie, ponieważ nigdzie nie znalazłem tabel rozmiarowych. Ja bynajmniej tak postąpiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Może i jesteś szczupły , ale stopę masz zapewne proporcjonalną do wzrostu więc kieruj się rozmiarem skarpety . Napisz do Hurch.pl podaj wymiary i Ci odpiszą jaka rozmiarówka Vision. Porównasz z innymi i coś dobierzesz. Ja mam śpiochy Wiliam Joseph / marka bez znaczenia / w rozmiarze XL i mimo tylko 183 cm i tego że sięgają mi pod pachy , skarpeta jest idealna / zwykły platfus 43 / . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Właśnie najbardziej zastanawia mnie rozmiar skarpety. Nigdy nie miałem tego typu spiochów zawsze neopreny z kaloszem na stałe. Po radach kolegów którzy przy wzroście 180 mówią ze M jest idealne skłaniam się ku rozmiarowi L. Tylko czy zmieści się tam moja stopa 45-46. Trochę drażni brak rozmiarówki Mikado. Może ktoś wie gdzie na dolnym śląsku jest sklep stacjonarny który ma je w ofercie ? Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez PiotrekF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Troszkę wygrzebię temat z czeluści. Używał ktoś z Was butów do brodzenia z Mikado? Jak jest z ich wytrzymałością i po jakim czasie Wam padły? Będę chciał kupić jakieś budżetowe buty do brodzenia a akurat bardzo lubię produkty Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi