Skocz do zawartości

Plecionki z Chin

Grzegorz B.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie o to chodzi, ze ja chce kupic, tylko raczej o to, ze nie wierze w jakosc, ale dla uczciwosci chce sprawdzic. Pisano powyzej, ze chinskie linki sa ok. Dobre, znacznie tansze od japonskich, byc moze roznia sie tylko metka. No wiec dobrze, kupie za te kilka dolcow szpulke. Ale 8 splotow, do tego cienkiej, odpowiednik PE 0.6 ???? A Wy robicie ze mnie trolla...albo te chinskie plecionki sa jak piszecie, wtedy przeprosze, albo sami trollujecie, mamiac wysoka jakoscia i promujac tandete. Ciag dalszy nastapi po weryfikacji zakupionej linki, chcialem sobie z Ali zamowic, potrzebny namiar na cos w cenie niskiej, bo nie kupie 500 m za prawie 30$, szkoda by mi bylo ???? A odsprzedawac nie bede, nie mam czasu na zabawy. Pozdrowionka swiateczne...

Nie wszystko, ale dość duża część...a my kupując, finansujemy Chińczykom wzrost gospodarczy i szybką kolej, sami pozostając na łasce PKP oraz tkwiąc w niezrozumieniu procesów ekonomicznych w makro i mikro skalach :rolleyes:

Ja nie, ja do dzisiaj kupuję Gorzowskiego Stilona, a ty ? :)

• Like 3

Dobra spamery ;) , dzisiaj cały dzień znów śmigałem z chińską plecionką za sandasiem, problemów żadnych nie zanotowałem, rwie się tam gdzie ma rwać czyli przy łączniku, kolor żółty fluo jak najbardziej widoczny, przez te dwa dni łowienia nie wypłowiała, brudu nie łapie, zwisa z przelotki szczytowej jak sznurek bo za gruba na moje łowienie. Dlatego nie kupię takiej samej. Może kupię tą cieńszą, może kiedyś...

Prawdę powiedziawszy nie obawiam się, że to najsłabszy element zestawu, miałem na kołowrotku gorsze a i lepsze też miałem. Nie wiem czemu się tak podniecacie. 

Edytowane przez FidoAngel
  • Like 2

No dobra,  podtrzymam ten wątek o niczym..Pomijając supremację tzw Zachodu, tudzież ohydną mordę interglobalizmu.. :)

W normalnym kraju w stojaku stoi przeciętnego wędkarza stoi  Loomis.. a u nas Mikado albo HWCTJ..

W podstawionej rzeczywistości wszystko jest sobie równe, choć tak naprawdę  jest to forma kompensacyjna,  w której granicach średnia klasa zarobkowa za pomocą produktów  pochodzących z krajów o zaniżonym poziomie egzystencji, usiłuje unieść się ponad swoje naturalne ograniczenia oraz możliwości.. 

Rzućta się na mnie - zapraszam.. :)

• Like 1

W Polsce znam trzech..Na setki centusiów, którym reklama pędzluje zajebiste wędki na wagę i rewelacyjne braidy mierzone w latach świetlnych.  Nie zamierzasz chyba przy użyciu irracjonalnego subiektywizmu, racjonalizować tego ślepego pędu do każdej możliwej tandety?

Przecież dobre - tanie,  to antonim.. :)