kwasek Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgadzam się z kolegą powyżej. Kastking przez cztery sezony jeszcze nie zawiódł, najlepiej się sprawdza mega8. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Kastking mega 8 15lb jak wygląda w porównaniu do PP? Chodzi mi o to do którego rozmiaru można to porównać? Planuje kupić lunkera 0.12 pod bolenie. I chciał bym przetestowac KK mega 8 15lb pod opad sandaczowy na ciężej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Przecież jest fotka i odpowiedź na Twoje pytanie kilka postów wyżej. Masz tam PP i mega8, obydwie 15 lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Wydaje się, że to jednak amerykański brendhttps://www.youtube.com/watch?v=hDUhzdeyXfU https://www.youtube.com/watch?v=PJGyTW_W2Pc Obejrzyjcie te 2 filmy. I jaki z tego morał?Dwie różne marki plecionek wyjeżdza z tej samej stajni. Co najmniej dwie, więcej nie chciało mi się szukać. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Maro78 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wszystko możliwe. Tylko czy ten sam surowiec leci do kastkinga? Tego się nie dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ten tuff line chyba ponoć dobra plecionka. A jaka jest wasza opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Tuf-Line XP używałem sporo w Stanach, głównie 10 LB. Odległości o wiele lepsze niż PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A jak cenowo wyglądają te plecionki w Stanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Między $15-$30, w zależności od sklepu, na e-bayu można czasem dorwać 300 yardów za +/- $20. Przerobiłem tam większość plecionek, lepszy był tylko sufix 832. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwinnf Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Witam, poszukuję cienkiej , śliskiej plecionki najlepiej w kolorze ciemnozielonym lub czarnym/szarym. Plecionka ma być przeznaczona docelowo do feedera nie spiningu stąd takie parametry.Używałem w małych grubościach do tej pory kastkinga Super Power ale jak dla mnie jest zbyt szorstki z kolei Seaknight Nano nie występuje w tych kolorach.Możecie coś innego polecić?Plecionka nie ma być dla mnie więc chciałbym trzymać się założonych parametrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Weź zwykły Seaking. Nano, różni się praktycznie ceną i ma niższą jedna czy dwie średnice. Innych różnic nie zauważyłem tak bez badań laboratoryjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwinnf Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Weź zwykły Seaking. Nano, różni się praktycznie ceną i ma niższą jedna czy dwie średnice. Innych różnic nie zauważyłem tak bez badań laboratoryjnych...Rozumiem że chodzi o Seaknight Classic tęgie odcinkach 300m? Będzie on znacząco gładszy od Kastkinga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nie znam Kastkinga. Porównywałem Nano i Clasic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Kastking 8x jest gładki np.10lb.odpowiada gruboscia japońskiej PE 1,2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwinnf Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Kastking 8x jest gładki np.10lb.odpowiada gruboscia japońskiej PE 1,2Myślałem Mega8 ale wolałbym coś cieńszego - poza tym byłaby idealna. A Seaknight W8 najcieńszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Myślałem Mega8 ale wolałbym coś cieńszego - poza tym byłaby idealna. A Seaknight W8 najcieńszy?Weź sobie najcieńszego zilliona Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Mega8 lipa,W8 ciut lepiej, ale z towarzystwa jak kolega wspomnial, Zilion przedstawia się najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Jakiś czas temu doszedł do mnie zillion. Plecionka na prawdę ciasno skrecona i cicha. Myślę że zaspokoi twoje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nofy Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Możesz kolego podesłać namiary na aukcje z której kupowałeś tego zilliona? Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 https://a.aliexpress.com/_dWAR3hv Tak naprawdę patrz na tego co ma najwięcej sprzedanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Najgorsze jest jednak to, ze 3 miesiące temu placilem po 6.7€ za sztuke przed znizkami (z kuponami wyszlo 5.20€), a teraz wołają ponad 11€ za Zilionka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Cena jak za chińczyka to obecnie porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Ja za zilliona płaciłem 38zl. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 fakr poszlo w góre i to dobre 30% w tej chwili to nie wiem czy juz oplaca sie zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwinnf Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Mega8 lipa,W8 ciut lepiej, ale z towarzystwa jak kolega wspomnial, Zilion przedstawia się najlepiej.Zillion może i fajny ale potrzebuje czegoś podobnego w ciemnych barwach nie fluo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi