peresada Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Kije wyważam tak jak trzymam kij w swingu. Nigdy na wyczucie. Burkhaimerem nie łowiłem ale oglądałem parę ( w Kanadzie są w sklepach)Ładnie wykonane, ale ja wolę meiseraPozdrowka Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Edytowane 3 Września 2022 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemaz Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Ok. Bo tak sie zabralem za pomiary wyważenie wszystkich moich wędek i mam dylemat. Niby w SH nie jest to tak istotne ale... szczupakowy #8 9ft Vision Daddy 130gram potrzebuje 270gram do wyważenia. Do tej pory mialem kolowrotek Ryobi 355 MG super light 90gram(taki maly click pawl) i ani nie męczy ani nie czułem nad woda ze kij leci szczytówka do wody. To dopiero zauważyłem przy wyważaniu w domu. Teraz się zastanawiam co robić. Nie jestem przekonany że wyważony zestaw SH ok. 400gram będzie lepszy od 250gram niewyważonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi