Robert Crocker Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Proponuję nowy temat. Zacznijmy od tego, które waszym zdaniem internetowe źródło prognozy pogody jest najbardziej wiarygodne. Z czego korzystacie ? Ze strony www, z aplikacji ? Proponuję umieszczać w tym wątku konkretne prognozy dla danego obszaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Meteo.pl krótkoterminowa, ale wysoka sprawdzalność. Ewentualnie pogodynka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mnie się sprawdzają tylko prognozy Pani Yanet Garcii Albo nie sprawdzają... Nigdy nie pamiętam jaka była prognoza 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Meteo zawiodlo mnie juz kilkukrotnie...ale i tak korzystam. Przerzucam sie jednak na Yanet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 windguru.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 U mnie najlepiej się sprawdza Accu Weather. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 www.yr.no 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) www.yr.nocoś tylko kojarzę, że ze swoimi modelami sięgają tylko nad północną Polskę, poniżej to już chyba sprawdzalność prognoz taka sobie...ale Skandynawia jak najbardziej update: może to o to chodzi...? https://www.yr.no/kart/#lat=62.0368&lon=19.52331&zoom=4&laga=nedb%C3%B8rskyer&proj=3575 Edytowane 7 Października 2016 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Polecam jak poprzednik http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=226204&sty=m_spot są prawie wszystkie większe zbiorniki wodne bardzo dobrze pokazuje silę wiatru ,polecam.Strona jest po polsku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Interia pogoda ...sprawdzalnosc dość duża ale tylko na 3 dni do przodu ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 witam Z mojego punktu widzenia i siedzenia polecam ICM METEO.http://www.meteo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Kompilacja meteo.pl, pogodynki.pl, + własne rwanie gnatów na deszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja zawsze bazuje na wp.pl całkiem niezła sprawdzalnosc w moim odczuciu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jeśli mogę polecić na Smarftonika wam eweather HD premium koszt bodajże 9,90 w sklepie play aplikacja jest kosmicznie dokładna ciśnienie gazy księżyca, wilgotność temperatura bardzo fajna sprawa korzystam od roku przemieliłem wszystkei ta najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 coś tylko kojarzę, że ze swoimi modelami sięgają tylko nad północną Polskę, poniżej to już chyba sprawdzalność prognoz taka sobie...ale Skandynawia jak najbardziej update: może to o to chodzi...? https://www.yr.no/kart/#lat=62.0368&lon=19.52331&zoom=4&laga=nedb%C3%B8rskyer&proj=3575Ja używam tej pogody a mieszkam na Podkarpaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ciśnienie gazy księżyca, A te gazy to do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 oj złapał za słówko :D Fazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mnie się sprawdzają tylko prognozy Pani Yanet Garcii Albo nie sprawdzają... Nigdy nie pamiętam jaka była prognoza Coma powiem że zaj.... pogoda :wub: Latynocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 https://www.windfinder.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Polecam stronkę windyty.com. Dużo danych, fajne zobrazowanie modeli danych pogodowych no i wizualizacja kierunku wiatru na przyjemnej dla oka mapie. W większych miastach dane ze stacji meteorologicznych. Jest również apka na telefon czy tablet. Poza tym korzystam podobnie jak koledzy z meteo.pl i pogodynka.pl Edytowane 7 Października 2016 przez ttoomm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Polecam meteo.plJest do niej fantastycznie praktyczna aplikacja na androida zrobiona przez Szymona Dyję. Darmowa i bez reklam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 oj złapał za słówko :D Fazy... ja to chyba jestem troszeczkę przemęczony po całym tygodniu pracy, bo ci w te "gazy" uwierzyłem... chciałem je nawet ubrać w jakąś teorię "dlaczego nie bierze...", a tu patrz to tylko zwykłe, znane od lat, "fazy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 weatheronline.pli podobnie yr.no windyty a na bieżąco radary http://meteo.org.pl/radaryihttp://www.radareu.cz/?lng=pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ja korzystam z yr.no i meteo.pl, pogodę sprawdzam zawsze wieczorem w dniu przed wyjazdem i zwykle prognozy sprawdzają się w znacznym stopniu, niekiedy temperatura, prędkość wiatru czy wielkość opadu były delikatnie większe/mniejsze od zapowiadanego, nigdy natomiast nie zdarzyło mi się by pogoda odbiegała znacząco od prognozy i zepsuła mi wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 szukam takiej prognozy pogody żeby jutro nie padało w mazowieckim... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi