Skocz do zawartości

Prognoza pogody

Robert Crocker

Rekomendowane odpowiedzi

meteo wygląda bardzo profesjonalnie ....

Tylko czy się sprawdza ??

Chcę uniknąć dwóch sytuacji :

-wychodzę z domu jest lekki wietrzyk jadę 100 km nad wodę a tam chce urwać łeb...

- na mapach 7 km/h lowie sobię a tu w dziesięć minut 100+ (raz naprawdę najadłem się strachu )

Lać może jak z cebra,sypać tak że tylko koniec kija widać :D :D ale przekonałem się że z wiatrem nie ma żartów ....

myślę że taka stronka przyda się większemu gronu .....

ps na windy nie widzę z jaką siłą wieje .. gdzie to jest ?

Edytowane przez sero1975

.........na mapach 7 km/h lowie sobię a tu w dziesięć minut 100+ .....

Takie namiary to chyba tylko w Erze :)
Owszem- widziałem taką witrynę (nie pamiętam jej namiarów) na której pasjonaci pogody udostępniają na bieżąco dane z własnych stacji meteo (pokrycie bardzo gęste, zdziwiło mnie że jest tylu tego pasjonatów).
Ale co: następny ekran w który będziesz ślipał na bieżąco :)

Edytowane przez ObraFM

Oczywiście przerysowałem to ale chodzi o sytuację kiedy może wystąpić załamanie pogody .

nie raz jest tak że o przykładowo 7 wypływam jest spokój a o 9 łowienie jest po prostu nieprzyjemne . ...

Co innego jak masz wodę pod nosem a co innego jak musisz dymać 100 km w jedną stronę a potem jeszcze znosić i wnosić ostro pod górę paredziesiąt kilo sprzętu ....

Prawy, górny róg "wiatr" i w miastach, gdzie są stacje wyświetla prędkość. Jednostki wybierasz w prawym dolnym rogu, obok koloru odwzorowującego prędkość.

W ramce masz typ modelu prognozy, kilometry mówią o okręgu od centrum ekranu, który oglądasz

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...