ObraFM Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 WINDY też jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) meteo wygląda bardzo profesjonalnie ....Tylko czy się sprawdza ?? Chcę uniknąć dwóch sytuacji : -wychodzę z domu jest lekki wietrzyk jadę 100 km nad wodę a tam chce urwać łeb...- na mapach 7 km/h lowie sobię a tu w dziesięć minut 100+ (raz naprawdę najadłem się strachu ) Lać może jak z cebra,sypać tak że tylko koniec kija widać :D ale przekonałem się że z wiatrem nie ma żartów .... myślę że taka stronka przyda się większemu gronu ..... ps na windy nie widzę z jaką siłą wieje .. gdzie to jest ? Edytowane 5 Października 2017 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) .........na mapach 7 km/h lowie sobię a tu w dziesięć minut 100+ .....Takie namiary to chyba tylko w Erze Owszem- widziałem taką witrynę (nie pamiętam jej namiarów) na której pasjonaci pogody udostępniają na bieżąco dane z własnych stacji meteo (pokrycie bardzo gęste, zdziwiło mnie że jest tylu tego pasjonatów).Ale co: następny ekran w który będziesz ślipał na bieżąco Edytowane 5 Października 2017 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oczywiście przerysowałem to ale chodzi o sytuację kiedy może wystąpić załamanie pogody .nie raz jest tak że o przykładowo 7 wypływam jest spokój a o 9 łowienie jest po prostu nieprzyjemne . ...Co innego jak masz wodę pod nosem a co innego jak musisz dymać 100 km w jedną stronę a potem jeszcze znosić i wnosić ostro pod górę paredziesiąt kilo sprzętu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ja najczęściej pokładam ufność w meteo.pl ale i na niebo pozieram często 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Od dłuższego czasu sprawdzam na yr.no i moim zdaniem sprawdza się lepiej niż nasze krajowe.Potwierdzam yr.no jak dla mnie najlepsza. Mam wrażenie że wszystkie pozostałe korzystają z tego samgo, źródło na zasadzie kopiuj/wklej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 ps na windy nie widzę z jaką siłą wieje .. gdzie to jest ?No właśnie ? też nic nie rozumiem albo to , w prawym dolnym rogu w ramce NEMS 4km ECMWF 9km CFS 22KM stronka fantastyczna dzięki Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Prawy, górny róg "wiatr" i w miastach, gdzie są stacje wyświetla prędkość. Jednostki wybierasz w prawym dolnym rogu, obok koloru odwzorowującego prędkość.W ramce masz typ modelu prognozy, kilometry mówią o okręgu od centrum ekranu, który oglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 .......co innego jak musisz dymać 100 km w jedną stronę.....To może wunderground.com , na dole masz okoliczne stacje podające siłę wiatru + kierunek skąd dmucha i może z tego coś wyłapiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jak się wejdzie na konkretną stację to na "liczniku wiatru" nawet widać jego porywy (czyli zmiany co 60sek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jak tam przestawić żeby było m/s ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Prawy górny róg, kliknij koło zębate, wybierz stopnie Celsjusza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja też najczęściej sprawdzam na meteo.pl i raczej się nie zawiodłem / siatka 4 km / . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuGrudziadz Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ja na meteo zawiodłem się równie wiele razy jak na każdej innej prognozie ???? Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jaka pogoda zapowiada się na majówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Jaka pogoda zapowiada się na majówkę ?Będzie ciepło albo będzie zimno. Będzie padać albo będzie świeciło słońce. Prognozowanie pogody na dłużej jak 48h to wróżenie z fusów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Szczerze do tej pory korzystałem z Interii ale u mnie nigdy się tka nie rozminęła z prawda jak wczoraj - a szkoda bo chciałem na rybki skoczyć.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Używam strony yr.no i nigdy się nie zawiodłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Mnie meteo.pl okłamywało ostatnie 3 dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Używam strony yr.no i nigdy się nie zawiodłem Ja również- i potwierdzam że bardzo trafne ma prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Czasami z tego korzystam. https://www.ventusky.com/?p=52.2;21.0;5&l=pressure&w=0xIAb9A9A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Potwierdzam yr.no, temperatury mogą minimalnie się minąć, ale opady w punkt, wiatr też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 http://www.meteo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Dla północnej Polski yr.no sprawdza się na 95%. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Dla południowej (Podkarpacie) też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi