karpiu08 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) pogodynka.plSprawdza się w większości przypadków. Wiatr na zaporówce (opolskie) dzień wcześniej jak popatrzę to może na palcach jednej ręki bym policzyłem co się nie sprawdziło na przestrzeni ostatnich kilku lat. Edytowane 27 Maja 2020 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Apka Windy na telefon, sprawdzisz tam wszystko, kierunek i siłę wiatru, chmury w czasie rzeczywistym i wiele wiele innych warstw. Dla mnie najlepsza jakiej kiedykolwiek używałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 http://pikefinder.pl/viewpage.php?page_id=4http://meteomodel.pl/gfs-para/WIND10/00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Meteo.pl model UM. Na jednym obrazku bardzo czytelnie (no może nie na pierwszy rzut oka) pokazane najważniejsze informacje, m.in. prędkość i kierunek wiatru, ciśnienie, zachmurzenie, opady, temperatura. Rozdzielczość 3 godzinowa. Na andrdoida mam świetną aplikację Szymona Dyji do tej prognozy ale z tego co widzę, teraz w sklepie play jest jakaś inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 https://www.windfinder.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ja tez ICM Meteo uzywam najczesciej. Ale yr.no i windy rowniez. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_1 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Do niedawna accuweather. Jednak jak kumpel pokazał mi to https://www.ventusky.com/?p=51.7;30.2;4&l=wind-10m&t=20200504/1200&w=soft, to 10 minut później kupiłem pełną wersję apki mobilnej i nie zamienię na nic innego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Meteo ostatnio daje d.Na dwa dni przed to wiadomo że różnie bywa. Ale jak rano sprawdzam i wiatr popołudniu ma byc 6-7m/s, a nad wodą tafla ledwo zmarszczona to qrwica mnie bierze.Ma byc brak opadów, a później na szybko organizuję dziecku namiot na łódce -z mojego awaryjnego plaszcza p/deszczowego.W tym roku meteo.pl się nie sprawdza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Meteo ostatnio daje d.Na dwa dni przed to wiadomo że różnie bywa. Ale jak rano sprawdzam i wiatr popołudniu ma byc 6-7m/s, a nad wodą tafla ledwo zmarszczona to qrwica mnie bierze.Ma byc brak opadów, a później na szybko organizuję dziecku namiot na łódce -z mojego awaryjnego plaszcza p/deszczowego.W tym roku meteo.pl się nie sprawdza.okrutnie się skiepścili. Kilka razy zepsuli mi już plany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Wg Meteo miało u mnie lać we wtotek i nawet kropelki nie widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Kiedyś w Wiadomościach Wędkarskich Baca zapowiadał na cały miesiąc.50 na 50 trafiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ja polecam yr.no , u mnie w zachodniopomorskim zawsze się zgadza, choć czasem deszcz i chmury potrafią się wziąć z nikąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Kiedyś w Wiadomościach Wędkarskich Baca zapowiadał na cały miesiąc.50 na 50 trafiał.To może na meto.pl teraz właśnie Baca z WW estymację przeprowadza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ventusky dzien przed wyjazdem pogodę sprawdzic i apka pogoda radar jak chce wiedzieć czy w ciągu najbliższych paru godzin padać będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Wg mnie w tym roku najlepiej sie sprawdza https://www.wunderground.com/ meteo.pl ostatnio zbyt przesadza z opadami /;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 ... Krzyśku, w ,,moich" rewirach nie przesadzają. Codziennie konkretnie leje i to na grubo. Normalnie święto, podniesiony jaz zrzutowy przy porcie do Bystrego, Śluzy Augustów i Białobrzegi uchylone. ,,Szumy" w Białobrzegach buzują wodą z Sajownicy. I pewnie to jeszcze potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Weatheronline to mi się najlepiej sprawdza. Australijczycy mają najlepsze prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jaki widget polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Stronka agregująca różne prognozy. wg. mnie najlepsze źródło: http://krakow.infometeo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) ... Edytowane 29 Maja 2020 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Z meteo.pl sytuacja jest dość dziwna. Mam znajomych po studiach którzy nadal siedzą w temacie. Jakieś 1,5 roku temu zatrudniali ludzi na potęgę. Od jakiegoś czasu brakuje im rąk do pracy i ograniczają działalność. Od kilku miesięcy już nie ma jednej prognozy. Kasę im obcięli i tyle. To przecież tylko część ICM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Duszny klimat po prostu:https://wiadomosci.wp.pl/byly-dyrektor-imgw-z-zarzutami-w-tle-korupcja-fikcyjne-etaty-i-praca-za-seks-6188280537143425a Zagraniczne prognozy polecam: yr.no swietnie sie sprawdza. Edytowane 30 Maja 2020 przez Ferret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Wolti, ja sprawdzam na ventusky i w 80-90% się sprawdza, ogółem teraz prognozy pogody wsadzić sobie można w buty, niby technologia idzie do przodu a kiedyś to było jakoś lepiej przewidywane ale ventu mnie osobiście jakoś bardzo nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Ja używam Windy i obserwacji na żywo.Prognozy dają tylko zarys i wróżenie z fusów. Obserwacja radarów daje lepszy ogląd na sytuację bo patrzysz co się dzieje a nie co prognozuje ktoś. Patrzę gdzie kręcą się burze obserwuję radar i widzę w którą stronę idzie czy się zbliża. Radar mam na pulpicie i nawet przez przypadek widzę czy się co niepokojącego nie zbliża. Warstw i nakładek jest sporo. Wyladowanania, wiatr, fale itp itd...Akurat dziś spokój więc radar pusty więc stare zrzuty:. . Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Dawno nie używałem windy do pogody, ale opad był zwykle strasznie niedokładny. Bezpośrednie dane o odbiciowości z radarów: https://daneradarowe.pl/ Co do reszty się całkowicie zgadzam, prognozy to tylko tak ogólnie można sprawdzać, lepiej patrzeć na radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi