laredo Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witajcie. Jakiś czas temu, no może ze dwa miesiące do tyłu kupiłem Zaubera 1000. Jako gratis dostałem od sprzedawcy komplet gumek. Wybrałem opakowanie Dragon Lunatic 3'. Otwieram je dziś i co? Od gumek zalatuje ostrym zapachem. Przypomina to rozpuszczalnik. Tak ma być? Chyba na przynętę o takim zapachu nic nie złapę bo skoro drażni mnie to co dopiero ryby. Co dalej z gumami? Wietrzenie? Mycie w jakimś płynie? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie tylko te gumy tak brzydko pachną inne firmy też gumą capią .Możesz wykąpać w ludwiku lub zalać atraktorem pod szczupaka ,sandacza.okonia .Wdawnych czasach chodziło się do bakulitu po białe robaczki to dopiero był zapach i ile krzyku w domu jak ubranie cuchło po wypraniu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Wszystkie gumy mają "zapaszek" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Pamiętaj, guma to chemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Znaczy się że prawdę piszą agresywna reakcja gwarantowana Tak serio to mając parę lat temu sklep trafiały się gumy mniej lub bardziej śmierdzące chemikaliami i z tego co pamiętam nie każde dragony tak śmierdziały ale nie ma to raczej wpływu na ich łowność. Z czasem zapach zwietrzeje podobnie jak z gum nasączanych atraktorami i pachnących bardziej "smakowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Czyli co zostawiam i łowię? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Na filmiku widziałem jak w USA łowili na kawałek pianki nasączony WD40 więc chemia aż tak nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Pamięta ktoś pasty z tubek? Te, to waliły. Niektóre nawet acetonem. A ryby brały, jakby to nawet lubiły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kristo Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Pamięta ktoś pasty z tubek? Te, to waliły. Niektóre nawet acetonem. A ryby brały, jakby to nawet lubiły No właśnie, aceton - to podobno był cały sekret tych past. Prym wiodła w tym czasie sztuczna ochotka. Znam takich, co to dla poprawienia skuteczności gumy acetonem doprawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Z tego co kojarze to pierwsze serie dragonowych V-Lures tak śmierdziały a skoro utrzymały sie na rynku to znaczy że łowiły. Później coś zmienili w produkcji i już tak nie walą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Fajne są filmiki jak to Rosjanie z powodzeniem ryby na pastę z dodatkiem WD-40 łowią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meth Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nie tylko te gumy tak brzydko pachną inne firmy też gumą capią .Możesz wykąpać w ludwiku lub zalać atraktorem pod szczupaka ,sandacza.okonia .Wdawnych czasach chodziło się do bakulitu po białe robaczki to dopiero był zapach i ile krzyku w domu jak ubranie cuchło po wypraniu....Koledze na pewno chodziło o Bacutil (zakłady przerabiające odpady pochodzenia zwierzęcego), ja się domyśliłem o co chodzi, ale na pewno nie wszyscy Odnośnie gum to też kiedyś trafiłem strasznie śmierdzące Dragony, wyjąłem je do pudełka, dzisiaj już ich nie czuć (mają ponad rok). Też próbowałem mycia w płynie do naczyń - nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Kilka rzutów i zaczną pachnieć łowiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi