Interesowałem się tym silnikiem 3 lata temu, ale mało tego towaru wisiało na pawężach.
Teraz po 3 latach jestem ciekawy Waszych uwag.
Silnik będzie wisiał na Riverfoxie 390.
Jak z awaryjnością? Ktoś doświadczył przykrości lub słyszał o takim zdarzeniu ? Jak poszła naprawa itp.
Co najczęściej go boli?
Startowałem kiedyś z takim silnikiem na zwodach - przeszkadzał mi tylko głos odrzutowca ;-) i dźwiganie 2 akumulatorów.
Silnikiem pchaliśmy starą łajbę na Dziewkowicach - prędkość bardzo zadawalająca. W odczuciu ze 2 razy mocniejszy i 50% szybszy od Minn koty 55 max jaką posiadam.
Pytanie
koyot
Witam
Interesowałem się tym silnikiem 3 lata temu, ale mało tego towaru wisiało na pawężach.
Teraz po 3 latach jestem ciekawy Waszych uwag.
Silnik będzie wisiał na Riverfoxie 390.
Jak z awaryjnością? Ktoś doświadczył przykrości lub słyszał o takim zdarzeniu ? Jak poszła naprawa itp.
Co najczęściej go boli?
Startowałem kiedyś z takim silnikiem na zwodach - przeszkadzał mi tylko głos odrzutowca ;-) i dźwiganie 2 akumulatorów.
Silnikiem pchaliśmy starą łajbę na Dziewkowicach - prędkość bardzo zadawalająca. W odczuciu ze 2 razy mocniejszy i 50% szybszy od Minn koty 55 max jaką posiadam.
A może warto wybrać coś innego ?
Top użytkownicy dla tego pytania
19
15
6
5
Popularne dni
17 Paź
13
16 Paź
10
13 Paź
8
12 Paź
6
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 19 odpowiedzi
MarMilo 15 odpowiedzi
mathew.stepnicki 6 odpowiedzi
koyot 5 odpowiedzi
Popularne dni
17 Paź 2016
13 odpowiedzi
16 Paź 2016
10 odpowiedzi
13 Paź 2016
8 odpowiedzi
12 Paź 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
karbusd
No głośność jest duża, zawsze znajomi się śmieją ???? Awarię jedna miałem. W czasie gwarancji i o tyle szczęścia. Prawdopodobnie maxymizer się spalił ... tak wywnioskowałem z tego co mówili w serwisie
francisco scaramanga
No proszę Panowie to że Minn Kota ma podobny silnik nie wiedziałem. Wrzuci ktoś link.?
Sandre
Mój kolega ma i raz mu sie już zepsuł. Drugi ma 55lbs zwyklego i zepsul mu sie z 4 razy i sprzedawca bez jego wiecy skrecil mu moc twierdzac ze nie umie tym plywac haha.
Opublikowane grafiki
87 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi