dipper Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Cześć!Jakiś czas temu złotego koloru popróbowałem i teraz już trudno jakoś o nim zapomnieć Niestety nie jest to pracownia Kawalec tylko mój warsztacik 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Cześć.... musisz rozwinąć trochę temat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 chociaż jedno zdanie więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Nabijacze Się koledze kliknęło "wyślij" przed skończeniem pisania. Ale przyznać trzeba, że zaczął intrygująco Obstawiamy o czym będzie? Pracownia Kawalec - mój typ Edytowane 26 Lipca 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Chyba przys..nął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Czyżby to konkurs na najciekawszą kontynuację zdania? :-)Jakie nagrody? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Chyba przys..nął podniesie głowę, a na czole odbite QWERTY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 miejmy nadzieje, że kolega Dipper ma poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Kolega Dipper to mistrz tokarki:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ładnie wygląda Ale trafialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Uchwyt jak i cała wędka piękny. To jakaś czeczota? Z jakiego gatunku drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Kolega Dipper to mistrz tokarki:) Pozdrawiam:)Dokładnie j/w ,ale opis i lakier również extra klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Przepraszam za to tworzenie wpisu na raty ale miałem jakieś problemy techniczne Blank mocno stary. Jakoś tak od AFTMA 5 w górę bo linka # 6 bardzo ładnie pasuje.Nici jedwabne firmy Clover, dość grube i po nasączeniu lakierem w okolicach stopek przelotek dają ładne rubinowe prześwity.Przelotki ATC i Pacific BayUchwyt to stabilizowana czeczota kasztanowca w ciemnym odcieniu i polerowany brąz. Dolny pierścień jest szerszy i unieruchomiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Przepraszam za to tworzenie wpisu na raty ale miałem jakieś problemy techniczne Blank mocno stary. Jakoś tak od AFTMA 5 w górę bo linka # 6 bardzo ładnie pasuje.Nici jedwabne firmy Clover, dość grube i po nasączeniu lakierem w okolicach stopek przelotek dają ładne rubinowe prześwity.Przelotki ATC i Pacific BayUchwyt to stabilizowana czeczota kasztanowca w ciemnym odcieniu i polerowany brąz. Dolny pierścień jest szerszy i unieruchomiony.Śliczny ten szklaczek. Do takiego koloru blanku bardzo ładnie pasują złote wstawki. Cooper też jest OKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Przepraszam za to tworzenie wpisu na raty ale miałem jakieś problemy techniczne Blank mocno stary. Jakoś tak od AFTMA 5 w górę bo linka # 6 bardzo ładnie pasuje.Nici jedwabne firmy Clover, dość grube i po nasączeniu lakierem w okolicach stopek przelotek dają ładne rubinowe prześwity.Przelotki ATC i Pacific BayUchwyt to stabilizowana czeczota kasztanowca w ciemnym odcieniu i polerowany brąz. Dolny pierścień jest szerszy i unieruchomiony.Pięknie wyszło, i lakier i opis i całość kompozycji, warto było dać staruszkowi za szafy drugą młodość. Zdecydowanie udany lift a umiejętności " chirurga " wołają o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jedna z najładniejszych rekonstrukcji Hardego jaką widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 widać że to nie pierwszy kijek , pokaż następne będzie na czym oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 I mnie podoba się to. Piękne kolorki, ostatnio ulubiony kolor złota do kazdego wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ładniejszej muchówki jeszcze nie widziałem.... klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Blank sam lakierowałeś czy to oryginał???Ta "czerwień" napisu to efekt barwienia lakieru? A może jakiś tajemny kolor tuszu?Zdradzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Cześć!Jakiś czas temu złotego koloru popróbowałem i teraz już trudno jakoś o nim zapomnieć Niestety nie jest to pracownia Kawalec tylko mój warsztacik Ale czemu niestety nie Kawalec? Bardzo ładna robota. Nie ma powodu do jakiegokolwiek wstydu.Nie musisz mieć wędki sygnowanej przez jakiegoś wędkoroba znanego w świecie maniaków sprzętu. Twoja jest lepsza bo własnoręcznie zrobiona . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Dziękuję Wszystkim za dobre słowo. Blank został ze starym lakierem, a tusz użyty do napisów to zwykły Rotring. Niezbyt się rzuca w oczy, na czym mi zależało. Dopiero mocno prześwietlony "wychodzi" razem z nitką. Zrobiłem sobie ten patyk specjalnie pod duże mokre muchy. Edytowane 27 Lipca 2015 przez dipper 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Aaaaa. Noooo tak. Teraz widać wszystkie kolory i strukturę blanku. Czyli zbliżyłeś kolor napisu w stronę koloru omotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wędzisko klasa sama w sobie,gratuluję ''warsztatu'' koledze z mojego rodzinnego Roztocza (pochodzę ze środkowego ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Robota świetna, schludnie i z gustem. Szacunek Kolego Ale mam techniczne pytanko: skąd u licha dostałeś taki śliczny pierścionek? Dla mnie rewelacja i nie przeczę, zaopatrzył bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi