dipper Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Niech żyje piękne drewno! Edytowane 11 Listopada 2019 przez Pluszszcz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam Piękne drewno , czy możesz zrobić insert do DPS 17 z tego sortu frezowany ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Da się, ale nie ze wszystkich - odpisałem na forumową pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Małe farbowanko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Idzie wiosna, trzeba zrobić jakiś nowe wędzisko. Końcówki na dobry początek Edytowane 5 Marca 2020 przez Pluszszcz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 wygląd zdecydowanie retro pamiętam styl mebli z lat 70'... dla jednego kicz dla innego skarb https://s-trojmiasto.pl/ogloszenia/foto/63140000/63141199/81749052_3_Meble-z-lat-70_900x700.jpghttps://www.dimanoinmano.it/img/622174/full/modernariato/mobilio/mobile-anni-70.jpghttps://5.allegroimg.com/s1024/0c1e11/a74bf032452fb844a1690e1222a5 dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Irku czyżby ozdoby do VI+ ? :-). Piękne. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jeszcze nie Tomku, na razie powyciągałem jakieś zaległe Batsony i inne starocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Zmierzyłem się ostatnio z takim trawiastym blankiem. Bez opisu miał być więc nie ma. Jak by się ktoś pytał, to lepiej dostać blank z już zamontowanymi skuwkami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Skąd taki blank dorwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Skąd dorwany, nie wiem. Wędka nie jest moją własnością.Ale mogłaby być, bo przyjemna bardzo w użytkowaniu. Kilka próbnych wymachów z DT# 4 poprawiło mi humor Edytowane 15 Października 2020 przez Pluszszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) "Skąd taki blank dorwałeś?"____Blanki robią, nawet w Polsce. @PluszczA szczytówka gdzie? Napisz coś, jakie nici, jakie "druty".______ Edytowane 15 Października 2020 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 ____Blanki robią, nawet w Polsce. @PluszczA szczytówka gdzie? Napisz coś, jakie nici, jakie "druty".______Arek, przecież widać, że nawet dwie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Też mi się wydaje, że są dwie szczytówki, ale chyba zdjęcia źle porobiłem i wyglądają nieszczytówkowo. Arek, nitka to jedwab Clover harvest gold (#74), a przelotki SeaGuide plus agacik bardzo urodziwy. Edytowane 15 Października 2020 przez Pluszszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 No tak właśnie wyglądają. Widać same skuwki i blanki grubości dolnika. Przelotki to chyba SG Light Wire bo ciniutko wyglądają z daleka. Dziwnie ciemny ten blank albo fotka taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Fotka może troszkę przyciemnia ale nie za bardzo. Tam gdzie były szlifowane kolanka wiadać jaśniejsze pola. Jak ktoś rurę bambusową palnikiem potraktuje to i brązowy blank wyjdzie. Teraz chyba nawet dość rzadko można spotkać taką całkiem słomkową nową klejonkę. Druciki cienkie ale fajne, prawie nie trzeba poprawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Też wsadziłem te druciki. Na szczyt ile mm w tulejce wyszło?Skuwki sam majstrowałeś czy kupowane? Nic nie pisałeś wiec chyba rękodzieło. Kolor blanku chyba przez fotkę oszukany. Chyba że jakiś lakier tak przyciemnił ale myślę że foto na "100-wę" zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Skuwki kupione. Bezowocne szukanie mosiądzu wysokoniklowego w prętach mi się znudziło . Toczenie to też nie jest prost temat. Z jednego zamocowana się za bardzo nie da i trzeba by się gimnastykować żeby nie wyszło za ciężko.Mocniejsza szczytówka 2,8 słabsza nie wiem bo dopasowałem przelotkę z zapasów bez mierzenia.Na jaśniejszych fotkach tło bardzo dawało po oczach. Może na tej kapinkę lepiej widać. Edytowane 15 Października 2020 przez Pluszszcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 2.8mm? Grubo. Bardzo grubo. Agat śliczny. Zrobiony w PL?Na skuwkach to miodowe to lakier? Może on zmienia kolor trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Arek, miodowe na skuwkach to prześwitująca omotka. Nawiasem mówiąc te "pazurki" trzeba sobie samemu wyrzeźbić. Wejściówkę kupiłem u nas.:-) Edytowane 15 Października 2020 przez Pluszszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Próba obiektywu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Jeszcze na próbę taki klonik. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 I jeszcze taki srokaty. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 I jeszcze taki srokaty. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Wkładki z drewna są przepiękne, tyle że przy nich reszta składników wędki wygląda kiepsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi