dipper Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Taki klonowy uchwycik sobie wymyśliłem.Klon jesionolistny i tytanowe pierścionki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Do spinningow bys zaczal takie cudenka robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzi Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Do spinningow bys zaczal takie cudenka robic A do tego jeszcze knoby...Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Knobów jeszcze nie próbowałem robić, jakoś się nie składało, ale uchwyt spinningowy mam już od dość dawna zaprojektowany. Z materiałem na pierścienie jest trochę problem. Wiercenie w tytanowym wałku 25 mm jest za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Knobów jeszcze nie próbowałem robić, jakoś się nie składało, ale uchwyt spinningowy mam już od dość dawna zaprojektowany. Z materiałem na pierścienie jest trochę problem. Wiercenie w tytanowym wałku 25 mm jest za drogie To dzialaj dzialaj Chetnie zobaczymy to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ale śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Piękna robota. Zastanawiam się nad użyciem tego typu uchwytu, ale krąży opinia, że pierscienie rysują nóżki kołowrotka i jest ryzyko poluzowania. Wizualnie torpeda. Jak to wygląda w Twojej praktyce? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Mam uchwyt downlock w wędce na pierścieniu. Nie rysuje ale sobie najpierw wyokrągliłem lekko wewnętrzne krawędzie drobnym papierkiem. Nie luzuje się. Działa bardzo dobrze, choć to fabryczna robota taśmowa, a nie ręczny rarytas Stosuj śmiało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Pierścienie rysują stopki w takim samym stopniu jak pozostałe metalowe uchwyty. Dobrze wykonany pierścień ma od wewnętrznej strony zukosowaną krawędź pod odpowiednim kątem ( a nawet dwoma) i zaokrąglenia. Żadna ostra krawędź nie styka się ze stopką kołowrotka. Promień frezu użytego do wycięcia miejsca pod stopkę jest tak dobrany, żeby powierzchnia styku stopki kołowrotka z uchwytem była jak największa. Jak się to wszystko razem poskłada, to raczej nie ma możliwości przypadkowego rozpięcia takiego uchwytu. Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Pluszszcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Dawno temu kupiłem ten blank i jakoś nie miałem pomysłu co dalej. Aż w końcu nadeszła na niego pora Winston WT 8'6" #4 na jesienne lipienie.Drewienko- stabilizowany kasztanowiec. Metalowe ozdoby- tytan grade 2. Nitka- jedwab Clover 155 (czerwony) Edytowane 8 Października 2016 przez Pluszszcz 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Poezja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Uchwyt kolowrotka to Twoja robota??Bajeczny, i chyba wiem skąd sobie zamówię jak zdecyduję się na uzbrojenie kija ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Piękna robota Uchwyty z Twojej ręki to mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) O bracie..Z tym subiektywnym kultycznym akcesorium daleko zabrniesz!. Zasię, pięknolicy uchwyt frapuje oko, ale blank dalibóg niezgorszy.. Edytowane 9 Października 2016 przez border river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Dzięki! Do kompletu przydałby się kawałek złotej polskiej jesieni. Marian, uchwyt mój, jakże by inaczej. Zastanawiam się trochę, czy nie spróbować się zabrać za przelotki, bo te dostępne powoli przestają mi wystarczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Zabierz się zabierz ;-)Odkąd H&H się sprzedali do Seymo, nie ma skąd zdobyć dobrych "inglisz patern" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Właśnie o ten inglisz pattern się rozchodzi. Za dużo zachodu z kupowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Piękny kij! A jaki planujesz kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Zawsze się ślinię jak widzę ładnego WT. Nawet jak nie mój :-)tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Irku, długo trzeba było Cię namawiać.... hehehNareszcie ! Piękna robota. To jest ten Custom, o którym wcześniej była mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Resztę już inni skomplementowali. Ja tylko zapytam... Opiszesz mi moje wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Piękna robota. Po uchwyt w tym stylu na pewno się zgłoszę, a puki co to ten z kasztanowca wystawiony na allegro jedzie do mnie. Odezwę się na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Dziękuje za dobre słowo! Paweł, najchętniej użyłbym Marryata Baby. Z tego co mam, dobrze się sprawdzi Orvis BBSII. Lubię taki klasyczny wygląd, a kolor prawie idealnie pasuje do uchwytu i reszty drobiazgów. Tomek, ja po prostu nie zauważyłem, że ten czas tak szybko leci :-) Artur, mogę Ci opisać co tam sobie zażyczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Piekna wedka O opisie to juz nie bede pisal, za duzo chwalenia by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi