dipper Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Może nie jest tak źle. Projektanci wnętrz samochodów łączą zgrabnie drewno z plastikiem, to i nam chyba też wolno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 A ja nie mówię, że nei wolno, albo nie należy łączyć ze sobą różnych materiałów. Można.. tak se gadamy.. Ale zawsze mocno wyeksponowana, naturalna uroda ukradnie resztę show,,I jeszcze jedno. Kiedyś dawno temu, za czasów brązowych Elite, nakręciłem się na zrobienie kościanego uchwytu do multiplikatora, Wkładka wyszła jak marzenie.. ale wszystkie gwinty i nakrętki skrzeczały na maksa, To był estetyczny chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Sławku, ja wiem, że nie mówisz, że nie wolno . Bogato zdobione przez naturę materiały są dosyć wymagające, szczególnie jeśli chodzi o umiar w stosowaniu.Kość na materiał użyty w okolicach rękojeści pod multiplikator brzmi dosyć atrakcyjnie. Nożotwórcy zdaje często używają np. kości żyrafy. Kiedyś coś takiego wydawało mi się nieco ekstrawaganckie, ale teraz kiedy niektóre wędki wyglądają jak dzieła sztuki taki pomysł przemawia do wyobraźni. Edytowane 29 Listopada 2021 przez Pluszszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Teraz nieco ciemniejsze drewienko Edytowane 1 Grudnia 2021 przez Pluszszcz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Poezja smaku i aromatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Żebyś Tomek wiedział. Każde drewno pachnie inaczej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Jak by ktoś miał wątpliwości, to moja ostatnia wypowiedź dotyczyła wyłącznie zapachów drewna. Próbowałem wstawić fotkę przez googla, ale na razie wszedł tylko link. Dajcie znać czy coś widać. https://drive.google.com/file/d/1B_mf0iU3T5Xc5JeG0wo5YDy0si2Psq0e/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Teraz pod linkiem nie widać ale wczoraj był ten sam ktory jest kilka stopni wyżej. Ten ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Dzięki, widać na razie musi zostać po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi