awid Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam.Brat zwr?łcił się do mnie z pytaniem co ma wybrać za kwotę 700 zł nową Daiwe Emblem 2500 czy mo?źe Shimano Biomaster 2500 MGS.Nie mam pojęcia ja łowię shimano więc mo?ź Biomaster a co Wy o tym sądzicie???To kupaaa kasy i nie chce jej umoczyć.Kołowrotek pod klenia czasami boleń lub szczupak jako przył?łw na lekkie przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Do 700 stowek to juz chyba Shimano Stradic bedzie ok.Wielkosc 2500-3000 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 A to Biomaster nie jest klase wy?źej ni?ź Stradic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Niech bierze Daiwę, mam nowego stradica i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czyli biomaster słaby. Nic powiem mu ale mo?źe jeszcze ktoś ma jakies opinie to poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Panie Piotrusiu, no przecie?ź masz w ręku dwa emblemy kolegi, to chyba mo?źesz te?ź podpytać jak długo łowił, co i jak... Będziesz miał wiadomości z pierwszej ręki... Mnie pytałeś o szpulkę do emblemowatego 3000 więc chyba masz te?ź takiego, to chyba wiesz jak Ci się łowi i czy polecać bratu czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tylko ?źe kolega za granicą no i z niego taki wędkarz jak ze mnie pilot. On miał taką zasade ?źe kołowrotek musi się kręcić i tyle.Co innego fachowiec kt?łry zna się na wędkarstwie i na sprzęccie jak np. Ty zorro. A co sądzisz o biomasterze 2500 Mgs.Mojego emblema 3000 sprzedałem zaraz po kupnie bo nie sądziłem ?źe to taki cięzki kręcioł, więc nawet nim nie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) .... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi