AdamLca Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam. Czy do wędki mikado lexus sapphire spin 2.8/13g , ryobi zauber 3000 nie bedzie za duzy i za cięzki ?? waga wędki to 190g a zaubera 305g jeśli dane te kt?łre wyczytałem są wiarygodne ...mo?źe ktos poleci lepszą wędke na okonia w tej cenie(u mnie w mieście jest za 130zł ) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mam tę wędke, i odpowiednik zaubera czyli spro blu arc 3000 i 1000. Kołowrotek 3000 zdecydowanie za cię?źki do tej wędki, 1000 jest ok. Za tę cenę, a nawet wy?źszą nie znajdziesz nic lepszego, ale to moja subiektywna opinia. Ten kij świetnie radzi sobie z normalnymi jigami 2-7g , na trok nieco gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi