Jammaey Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Witam.Mętlik w głowie i brak pomysłu.. Z czym byście ożenili Txa 684MH? 30g ołowiu będzie ciągane,szurane,turlane, podbijane z multika włącznie. Budżet powiedzmy +/- 2k. Nie ukrywam mniej = lepiej. Będzie trzeba to i się dołoży,najwyżej z czegoś będzie trzeba zrezygnować. Propozycje mile widziane ;-) Pozdrawiam, Radek Edytowane 9 Października 2016 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Pomysl o Steezie, o którym Ci pisałem. Fajna opcja bedzie tez Zilion TWS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Żeby była jasność masz na myśli zwykły Tws a nie SV TW? Zwróciłem uwagę już wcześniej na Sv Tw, przy lince 1,2Pe pojemność szpuli będzie ok? Edytowane 9 Października 2016 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Radek ,tylko Steezik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mowię o zwykłym "podrabianym" Steezie EU z Allegro za 1350zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Akurat dopytywałem o tego Zilliona Największy problem jest w tym,że tego Steeza za 1350 PLN już nie ma... Miejmy nadzieję,że się jeszcze gdzieś pojawi w podobnej kwocie ;-)Chyba,że jest opcja na własną rękę zamówić w podobnych pieniądzach.. Tylko skąd? W sumie najbardziej mi zależy na wadze i ergonomii, żeby ten chwyt był pewny i wygodny.. A jakaś tańsza alternatywa? Tatula 103?Type R? Edytowane 9 Października 2016 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Napisz do tego sklepu na Allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=20512644Moze jeszcze maja je na stanie i nie wystawili kolejnego po moim zakupie. W razie co jest jeszcze drugi sklep, tam juz niestety po 1589 z wysylka. Edytowane 9 Października 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Dobrze pamiętam, że on występował tylko z przełożeniem 6.3 i 9.1? Nie było nic pomiędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Steez czy Zilion? Steez SV 6.3 i 8.1(LTD) Zilion TWS 5.5 (L), 6.3 (HL), 7.3 (SHL) i 9.1 (XXHL) Edytowane 9 Października 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Dzięki, będę chyba bardziej celował w 8.1 (LTD) Edytowane 9 Października 2016 przez Jammaey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Używkę LTD w ładnym stanie wyhaczysz za 1800zl, nowke 8-9 stowek wiecej w Polsce (Mefisto) lub pewnie ok 2200-2300 ciągnąć bezpośrednio z JP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czekaj czekaj bo się nieco pogubiłem... Ja myślałem o SV103XSL 8.1:1.. I miałem nadzieję,że dostanę go w podobnych pieniądzach co ten HL czyli 6.3.. Ten Twój LTD to który to? Czerwony?z dziurkami czy jakiś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Witam,Proponuję nieużywanego Steeza EX 100HL z dołożoną karbonową korbą 90mm od Zilliona Type-R w miejsce fabrycznej 80mm i normalnymi czarnymi knobami Daiwy w cenie 1500 zł z wysyłką.Nic lepszego nie znajdziesz a jeszcze trochę $ Ci zostanie PozdrawiamArek PS. Tego konkretnie Edytowane 9 Października 2016 przez haja1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) LTD sa 2: "zwykły" LTD i "czerwony" LTD TN. Ja mam "zwykłego" (stalowo-ciemno-srebrny) Bierz od Arka tego Steeza! A jak chcesz taniej, to moge Ci dać fabrycznie nowa korbkę od Steeza + moja dopłata za ta karbonowa Edytowane 9 Października 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Myślałem nad czymś szybszym i szpulką SV. Ta wersja EX to jakaś szczególna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) SV to lipa I tak nie będziesz tego wykorzystywać Ja mam w obu Steezach system SV ale i tak kontroluje i przyhamowuje sam szpulkę, a nie liczę na system EX to bardzo fajna wersja, bodajże na rynek US. Jeśli się mylę, to niech Arek mnie poprawi. Edytowane 11 Października 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 A co myślicie o T3 SV TW bądź MB Fx68 do takich gramatur? Będzie to grało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Chyba trochę za ciężko może być.Szkoda multikow.Bierz Steeza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Za ciężko dla t3 lub fx68 a dla steeza ok?Mam fx-a i na 100% jest to bardziej pancerna konstrukcja od steeza.Super maszynka,którą szczerze polecam Edytowane 12 Października 2016 przez marcin_krych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mi T3 SV nie pasowała z racji otwieranej przy rzucie klapki, ktora zahaczała mi o palec wskazujący (mam jakis taki dziwny chwyt). Stad wymieniłem na Steeza wlasnie Mowię Ci, bierz tego Steeza od Arka i bedzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) A jak weźmiesz sprzedaj mi korbkę :-) Dam więcej niż Kuba aaaaaaa.... Edytowane 13 Października 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A jak weźmiesz sprzedaj mi korbkę :-)Dam więcej niż Kuba aaaaaaa....O Ty Bandyto jeden!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi