welpa1809 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 1800 mikronów nie łatwiej napisać 1,8mm Przemas ale jak to się czyta 1800 mikronów a nie jakieś poważne 1,8 mm mniej ogarnięty da się złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja to jestem ciekaw jak zmierzono te 1800 um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 kolego Mateoo, skoro moje twarde dowody są dla Ciebie za mało twarde, to proszę znajdź sobie twardsze. Dla mnie ocena stanu technicznego z autoryzowanego serwisu Yamaha jest wiążąca i tyle w temacie. I nie dziwiłbym się gdyby sprzedający był laikiem i nie wiedział o problemach własnego silnika, ale tu było inaczej - sprzedający zajmuje się naprawami silników, więc nie sądzę żeby o tym nie wiedział. Opis w ogłoszeniu stan bdb do czegoś zobowiązuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja napisalem kilka dni temu do sprzedawacy( jak jeszcze silnik byl na alegrosie )czy jest mozliwosc sprawdzenia silnika na wodzie i w serwisie .Do dziś brak odpowiedzi.Po co te dyskusje .Gosc w opisie napisal silnik w bardzo dobrym stanie - . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) jest na OLX https://www.olx.pl/oferta/silnik-zaburtowy-yamaha-30-km-4-suw-2012-rok-trim-dluga-stopa-CID767-IDhRbD3.html#f88beffc4ejuz nie ma, albo sie sprzedal albo poszedl do remontu,to taki silnik widmo ,pojawia sie i znika Edytowane 13 Października 2016 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 kolego Mateoo, skoro moje twarde dowody są dla Ciebie za mało twarde, to proszę znajdź sobie twardsze. Dla mnie ocena stanu technicznego z autoryzowanego serwisu Yamaha jest wiążąca i tyle w temacie. I nie dziwiłbym się gdyby sprzedający był laikiem i nie wiedział o problemach własnego silnika, ale tu było inaczej - sprzedający zajmuje się naprawami silników, więc nie sądzę żeby o tym nie wiedział. Opis w ogłoszeniu stan bdb do czegoś zobowiązuje. Kolego pulos,potrafisz czytac ze zrozumieniem? Gdzie w moim poscie zobaczyles wycieczke do siebie? Sam wstep mojego posta mowi o czym pisze i ani na chwile nie odnioslem sie do Twojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Pozamiatane ,silnik wycofany ze sprzedaży na obu portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 wyglądało jakbyś próbował tłumaczyć sprzedającego. ok, temat zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Bumerang https://www.olx.pl/oferta/silnik-zaburtowy-yamaha-30-km-4-suw-2012-rok-trim-CID767-IDiJK5W.html#b7f41c5625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Trzeba zadzwonić i zapytać, bo cena wzrosła o 500. Może go nareperowali . Z drugiej strony trzeba też szukać. Kolega kupił jakoś w zeszłym roku Tośkę 30 w stanie prawie nówka - tzn właściciel potwierdził że pływał, bo silnik wyglądał jak nowy, od pierwszego właściciela, z dokumentacją, olejami, zapasowymi śrubami (też praktycznie nowe), a nawet dostał oryginalne styropiany, bo w tym silnik był transportowany (do pontonu). Najlepsze było przy finalizacji, bo mieszkał z rodzicami, jak jego mama z okna nadawała mniej więcej taką nutę "Cholera kupi, pobawi się i za chwilę sprzeda za połowę mniej. Nie ma na co pieniędzy wydawać ..... " . W tonie pani której hardkor kable od internetu urwał . Silnik kosztował około 10k. Ale trafiło mu się jak ślepej kurze ziarno. Edytowane 15 Listopada 2016 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 teraz sprzedaje ktoś inny, albo znajomy? Może też ktoś kupił, naciął się i próbuje się teraz pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi