przemyslaw_pajak Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Mam dylemat Stella 4000xg 2010 czy 2014. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 jak nie masz ograniczeń cenowych to nie zastanawiałbym się i brał dyszkę, jeśli chcesz budżetowo to 14stkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 jak nie masz ograniczeń cenowych to nie zastanawiałbym się i brał dyszkę, jeśli chcesz budżetowo to 14stkę.Nie rozumiem 14 jest droższa niż 10? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 no to przeczytaj powoli 2010 będzie droższa....i lepsza zdecydowanie, a dlaczego ? to już było poruszane setki razy, 14stka będzie tańsza i nie jest to zły kołowrotek ale do dziesiątki to jej troszkę brakuje jedno co trzeba przyznać 14stce to ładna jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Źle sformułowany tytuł wątku, powinien brzmieć "Która Stella mniej do d..." 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Pół JB marzy o takim dylemacie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 To ja jestem w tej drugiej połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Źle sformułowany tytuł wątku, powinien brzmieć "Która Stella mniej do d..." Sławku nie zapominaj o Daiwe Cerate bo to podobno ona jest teraz do d..y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zresztą po co wydawać kasę na kołowrotki jak można kupić kij na blanku kraag i same ryby do niego z wody wychodzą, w ten sposób unikamy historii typu zaplatana linka czy stres przy holu a i ryba w lepszej kondycji do wody wraca uśmiechnięta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nie do konca wiem jakiej odpowiedzi mozna udzielic ? Kup jeden, polow. Przekonaj sie.Kup drugi, polow. Przekonaj sie.Zostawisz sobie ten, ktory bardziej pasuje Tobie. Jeden woli BMW, a drugi tylko Audi. Ktorego z nich posluchasz ? Tego od Lexusa ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jakbym maił wybierać to wybór by padł na 10. Dlaczego? A dlatego że ma obroty wsteczne jak moja ultegra. Na szczęście że nie muszę wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 A ja zapytam tak z ciekawości Do czego kolego używasz obrotów wstecznych? Bez żadnej ironii Zawsze się zastanawiałem po co on w ogóle są?Ja przez ok 20 lat nigdy nie skorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Obroty wsteczne do zabaw fotelowych najlepsze :-) też nie używam ale niektórzy na wsteczym przynęty z prądem puszczają.... Edytowane 11 Października 2016 przez przemow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zawsze można podkręcić jak w tej reklamie z Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Obroty wwsteczne do zabaw fotelowych najlepsze :-) też nie używam ale niektórzy na wsteczym przynęty z prądem puszczają....Niektórzy też uzywają tego magicznego przełącznika jak im się agrafka w przelotke wkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ktoś pisał że pare obrotów w tył młynek dosmarowuje.... Czego to Polak nie wymyśli :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Hmmm...jakiś sens to ma ja inaczej sobie z tym radziłem acz kolwiek każdy ma swoje ,,widzi mi się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Wyłącznik jest przydatny w transporcie ,jak na siłę przyciśniesz "niechcący" rotor, to może się coś uszkodzić w oporówce."na lużie" mniejsze ryzyko uszkodzenia oporówki ,pozatym widziałem czasem u spławikowców ,że wyłączają obroty przy swobodnym puszczaniu spławika z nurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dlatego Stella 14 jest gorsza od 10 - bo na spławik łowić swobodnie nie można 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Temat wyjaśniony. Do zamknięcia :-)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 A po co w aucie wsteczny bieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Żeby licznik cofnąć :-) ha ha ha haAkurat Turbo Kamere oglądałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi