Czoper Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Jeśli nikt sie chętny nie znajdzie zmuszony bede sam cos kombinować// wierzę jednak że ktoś sie znajdzie i bardzo na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 W kwestii lakierowania blanku- jeśli koszty nie byłby duże to chętnie i z takiej możliwości skorzystam...jednak na chwilę obecną najbardziej zależy mi na przyzwoitym rozplanowaniu i zamontowaniu przelotek. pozdrawiam Już uzgodnione..kijek będzie się robił dziękuję za zainteresowanie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Czy ktos slyszal o tym Panu: Henryk Stencel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam,Pytam w imieniu kolegi. Czy któraś z krajowych pracowni rodbuildingowych oferuje sprzedaż na raty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Czołem, też się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że jeśli tak to pewnie w Żaglu.Podejrzewam, że bardziej będzie się opłacało wziąć kredyt komercyjny i spłacać w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Pytanie, czy nie warto bardziej tradycyjną metodą podejść do sprawy - mam na myśli staromodne oszczędzanie. Zważywszy że ceny w pracowniach za gotowy wyrób zaczynają sie obecnie poniżej 400 złotych... może po prostu najlepiej poczekać i doskładać brakującą kwotę do wymarzonego kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Na wędeczkę czeka się z reguły ponad miesiąc więc można śmiało płacić na dwa razy, sam robiłem tak kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jak w temacie, dodam, że rzetelnej. Chodzi mi o info czy w okolicach Łodzi, Piotrkowa lub Kalisza są jakieś osoby zajmujące się rodbuildingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Roman Pietrzak dłubie fajne rzeczy tylko nie wiem czy adres aktualny roman.pietrzak@specjalista.konin.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Roman Pietrzak dłubie fajne rzeczy tylko nie wiem czy adres aktualny roman.pietrzak@specjalista.konin.pl. Waldku, Roman od kilku miesiecy non stop kopuluje ryby w Damnicy wiec bedzie ciezko Nasz forumowicz Slawek Oppeln zbroi kije, nie wiem czy komercyjnie Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 No właśnie Pan Roman zachowuje się podobnie jak niedawno Daniel z XRods, dlatego szukam kogoś innego. Też myślałem o Sławku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jak po koleżeńsku, to przeszperaj galerie Nasze Prace, w profilach userów myślę że znajdziesz trochę adresów z środkowej częsci kraju w samej Łodzi to na pewno @Mekamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 No właśnie Pan Roman zachowuje się podobnie jak niedawno Daniel z XRods, dlatego szukam kogoś innego. Też myślałem o Sławku. Niestety praca dyrektora PZW Slupsk, wszelkie mozliwe tarla w Damnicy itd spowodowaly, ze na zbrojenie wedek nie ma czasu a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 z Łodzi to zdaje się, że jest Mekamil, a mi jego kije bardzo się podobają. Są utylitarne do bólu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Potwierdzam w całej rozciągłości Mekamil zna się na rzemiośle.Przezbroił mi kijek i powiem krótko-PEŁNA PROFESKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Kriss do Poznania też nie masz daleko.Tomek zna się na rzeczy, świetny kontakt i potrafi profesjonalnie doradzić. www.art-rod.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bujo, ja wszystko rozumiem (rozmawiałem z p. Romanem i nakreślił mi mniej więcej swoją sytuację zawodową), ale przecież zawsze można postawić sprawę jasno sorry, nie tym razem, mam nawał obowiązków/ważnej pracy, albo nie zdążę w tym terminie, więc jeżeli zależy Ci na czasie to skorzystaj z innej pracowni itp. Po co obiecywać, jak z góry się wie, że nie dotrzyma się terminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bujo, ja wszystko rozumiem (rozmawiałem z p. Romanem i nakreślił mi mniej więcej swoją sytuację zawodową), ale przecież zawsze można postawić sprawę jasno sorry, nie tym razem, mam nawał obowiązków/ważnej pracy, albo nie zdążę w tym terminie, więc jeżeli zależy Ci na czasie to skorzystaj z innej pracowni itp. Po co obiecywać, jak z góry się wie, że nie dotrzyma się terminu? kriss a w jakm Ty kraju żyjesz, że się tak bezczelnie zapytam.... Polski fachowiec ma Cię wysłać do kogoś innego pod bo sie moze nie wyrobic? no jak sie nie wyrobi. Przeciez jak nie on to kto? <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A no właśnie.... Naiwny człowiek jest. Ja zawsze staram się postawić sprawę jasno, nawet, gdybym musiał kogoś wysłać do konkurencji - jeśli czegoś nie potrafię - nie robię tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 ale polscy flachowcy umiom wsyćko Panocku! Wsyćko!!!! tylko doba troche za krotka - a klient jak mu zalezy to poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dzięki Mifek, przynajmniej się trochę pośmiałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki Mifek, przynajmniej się trochę pośmiałem.... nie ma co się śmiać - tu trza płakać. Ale poniekąd sami nauczyliśmy naszych flachowców takiego podejścia do klienta. Jak dla mnie po prostu brak konsekwencji w postępowaniu wiąże się z tym, że jesteśmy traktowani tak a nie inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam.Trochę nietypowo, ale potrzebuję nr telefonu do Daniela z X-ROD.Jeżeli ktoś posiada to proszę o przekazanie.Pozdrawiamshogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jest na stronie wspomnianej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Tak wiem .Tylko obecnie ta strona jest zablokowana .pozdrawiam i dzięki shogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi