Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

W kwestii lakierowania blanku- jeśli koszty nie byłby duże to chętnie i z takiej możliwości skorzystam...jednak na chwilę obecną najbardziej zależy mi na przyzwoitym rozplanowaniu i zamontowaniu przelotek. pozdrawiam

Już uzgodnione..kijek będzie się robił :mellow:

dziękuję za zainteresowanie :D pozdrowienia

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Pytanie, czy nie warto bardziej tradycyjną metodą podejść do sprawy - mam na myśli staromodne oszczędzanie. Zważywszy że ceny w pracowniach za gotowy wyrób zaczynają sie obecnie poniżej 400 złotych... może po prostu najlepiej poczekać i doskładać brakującą kwotę do wymarzonego kijka :D

• 1 miesiąc temu...

Bujo, ja wszystko rozumiem (rozmawiałem z p. Romanem i nakreślił mi mniej więcej swoją sytuację zawodową), ale przecież zawsze można postawić sprawę jasno sorry, nie tym razem, mam nawał obowiązków/ważnej pracy, albo nie zdążę w tym terminie, więc jeżeli zależy Ci na czasie to skorzystaj z innej pracowni itp. Po co obiecywać, jak z góry się wie, że nie dotrzyma się terminu?

Bujo, ja wszystko rozumiem (rozmawiałem z p. Romanem i nakreślił mi mniej więcej swoją sytuację zawodową), ale przecież zawsze można postawić sprawę jasno sorry, nie tym razem, mam nawał obowiązków/ważnej pracy, albo nie zdążę w tym terminie, więc jeżeli zależy Ci na czasie to skorzystaj z innej pracowni itp. Po co obiecywać, jak z góry się wie, że nie dotrzyma się terminu?

kriss a w jakm Ty kraju żyjesz, że się tak bezczelnie zapytam.... Polski fachowiec ma Cię wysłać do kogoś innego pod bo sie moze nie wyrobic? no jak sie nie wyrobi. Przeciez jak nie on to kto? :mellow: <_< <_< <_<

Dzięki Mifek, przynajmniej się trochę pośmiałem.... :lol:

nie ma co się śmiać - tu trza płakać. Ale poniekąd sami nauczyliśmy naszych flachowców takiego podejścia do klienta. Jak dla mnie po prostu brak konsekwencji w postępowaniu wiąże się z tym, że jesteśmy traktowani tak a nie inaczej...