tpe Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Euro Józiu, euro. Jest tylko jeden problem. Kuba, gdybym używał tych kijów na wyspie nie byłoby problemu. Ale to będą wędki tylko na wody w Polsce. Nie za bardzo uśmiecha mi się targanie tego majdanu samolotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 spina juz mam odchaczonego, pojechal do sligo, nowy wlasciciel zadowolony, wiec chyba jest ok.niestety zapomnialem pofotografowac i zamiescic fotki jak to wyszlomoim zdaniem przyzwoiciena rozkladzie mam zatem dwa takie same castingi i jednego spinaciagle sie ucze, jednakze progress widac z kazdym kijemobecnie zaczynam kolejnego spina , wstawie fotki jak skonczepozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam,bardzo mi się podoba kolegi poszukiwanie swojego (-ich) wędek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof 67 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam,brać wędkarską, proszę o pomoc: w żaden sposób nie mogę skontaktować sie z Panem R. Pietrzakiem Specjalista z Konina, który wykonał mają wędką w styczniu 2009r.(5 lat gwarancji na Batson xst1024 F). Wędka - jej szczytówka (końcowy odcinek 4,5cm) została mi w reku po wyjęciu z futerały!Idzie jesień, a ja niestety nie mam czym łowić. Telefon stacjonarny 63 249 39 38 wypisany na gwarancji nie odpowiada, tel. komorkowy 602 626 885 nie odpowiada nagrałem sie na poczte głosową kilka razy, ale bez skutku, strona internetowa nie działa, a e-mail wraca odrzucany z blędem; SERWIS WIDMO?Proszę o pomoc jakiś może inny tel. co się dzieje z Panem Romanem Pietrzakiem?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam, Proszę o kontakt do Fishing Center. Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzienka Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Zajrzyjcie www.suparod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Zajrzyjcie www.suparod.pl Dzień dobry Tak po za tym to już było http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=265188 &&srch=suparod#msg_265188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzienka Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzienka Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Nie wiedziałem że było, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy ma ktoś numer tela lub adres mail do faceta z atlantis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 facet to Paweł Olszewski i jego dane znajdziesz w Spisie rodbuilderow w Polsce na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Czy któryś z kolegów z Warszawy nie podjąłby się małej rodbuldierskiej przeróbki? Chodzi tylko o zeszlifowanie foregripu, którego kształt zupełnie mi nie leży. Oprócz tego wędka jest fantastyczna (dzięki Kamil) i nie chcę się z nią na dłużej rozstawać, czytaj wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Dałoby się, ale jedynie ręcznie i nieobrotowo. Efekt będzie ok, aczkolwiek nie jak pupcia niemowlęcia. Niedawno zmniejszałem grip muchówki...udało się całkiem zadowalająco.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 No chyba, że ktoś ma w zwyczaju toczyć rękojeści na blankach, ale chyba mało kto tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 No chyba, że ktoś ma w zwyczaju toczyć rękojeści na blankach, ale chyba mało kto tak robi. Do tego uzbrojonych ... Fatso - tak się domyślam, że to jedyny sposób bez demontażu całego dolnika (a tego wolałbym uniknąć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Zbrojenie bez znaczenia, bo jeśli ktoś tak robi to ma opracowaną procedurę, ma uchwyt odpowiedzni do napędu i stojaki itd. Taki ktoś zrobi to od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 WitamCzy ktos sie orientuje czy ta pracownia jeszcze dziala. Oba numery telefonu nieczynne i brak odpowiedzi na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jest cały obszerny wątek na temat. Zdaje się, że nie działa. A czy jeszcze nie działa, czy już nie działa, to nie wiadomo... PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 OK, dzieki. Szybko przeskanowalem temat. Smutna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witam Panów wędkorobów. Chciałbym z wędki Fenwick HMG GT 70MH-F zrobić dwuskład .Czy według was jest to możliwe ? Blank wydaje się grubościenny i o małej średnicy ( choć nie wiem napewno , bo w ręku go nie miałem ).Może ktoś już próbował takie rzeczy z HMG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Blank wydaje się grubościenny i o małej średnicy ( choć nie wiem napewno , bo w ręku go nie miałem ) ... z ciekawości zapytam: to na jakiej podstawie taki się wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 @Friko. Taki się wydaje na podstawie wnikliwych analiz zdjęć zamieszczonych na stronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 To jak Panowie ?Czy ktoś w tym pięknym kraju podejmie się przerobić mi taką wędkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 O ile dobrze pamiętam, to było parę przeróbek w galeriach, w tym dziale. Piotr Matusiak zdaje się dzieli blanki. Skontaktuj się, porozmawiaj. Tylko kija nie miałeś w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Rozmawiałem z Panem Remigiuszem Kolańczykiem - przedstawicielem Fenwicka w Polsce. Remigiusz przekonywał mnie żebym jednak nie kroił tego blanku ; żebym najpierw połowił nim w całości. Blanki F. Nie są znane rodbuilderom gdyż nie są oferowane w postaci nieuzbrojonej i może się okazać że przerobiony blank straci dużo na swoich właściwościach. Blanki HMG faktycznie są grubościenne i niestety nie ma dostępu do jakiś szerszych opisów technicznych które mogłyby dać pojęcie o tym ile jest w środku miejsca na spigot.W tej sytuacji jestem w kropce. Jedynym sposobem żeby to sprawdzić jest zaryzykować i przeciąć blank , nie mając pewności że operacja się uda .Alternatywą dla Fenwicka jest ( w moim mniemaniu ) Phenix Carabela albo CTS Elite LR , niestety gołe blanki tych marek są droższe niż przedmiotowy Fenwick. Ot takie mam dylematy. @Krzysiek W. Podaj mi proszę namiary na Piotra Matusiaka bo nie kojarzę tego Pana . Jaka to jest pracownia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi