Dagon Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Marne szanse, w zeszłym roku pytałem o odświeżenie ukochanej Magny z poprzedniego wieku, FC naprawia-poprawia tylko wędki z FC. Edit, @Dienekes był pierwszy, sens ten sam Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 No właśnie naprawia tylko z FC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 nie ma w tej chwili czasu ale możesz pogadać z @krzysiek - robi piękne kije i pokazywał mi przerobiony kij seryjny- dostał drugą młodośćw okolicy "stolycy" możesz również pogadać z @Yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 @Zwierzu - sugerowałem Ci kiedyś wstrzymanie się z pochopnym zakupem blanku, jeśli wytrzymałeś to jest to ten moment by dzwonić do Krakowa. Ciekawie zapowiada się rok 2013.P o z d r a w i a m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witaj Andrzeju no nie mogę powiedzieć że zakup blanku był pochopny, tyle tylko że samodzielnie wędkę składam. Ale do Krakowa owszem dzwonił będę, boron po głowie mi chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Może być tak, że w polskim wydaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przesympatyczny ten gość z Krakowa, ale czy to wystarczy aby mieć wędkę pod .... no właśnie pod co skoro wędkowanie ma wiele twarzy jak się tu ukierunkować i którą pracownię wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Panowie moze ktos z was wie gdzie w Szczecinie mozna podskoczyc w wędką pod małą przeróbke..akurat bede na dniach w Szczecinie to przy okazji odwiedziłbym ewentualny "warsztat" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zależy jaka wędka ,jak jakaś tania to podejdź na turzyn. Tam koło "Piotra i Pawła" taki miły pan ma sklep i między innymi naprawia sprzęt.Lecz wędki powyżej 200 zł bym mu nie dał do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 jak z darłowa to lepiej chyba do 3miasta podjechac w Szczecinie już nie ma po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 no wedeczka jakby była nowa to i z 500zł a prawdopodobnie bedzie mi sie szykował tez wyjazd do 3miasta wiec moze i tam naprawie kijka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Kto się podejmie w miarę "tanio" wymienić przelotkę szczytową w muchówce? Jest taka sprawa iż obecnie wstawiona jest przelotka "spinningowa" z pierścieniem SIC, ale wolałbym "naturalną". Sam wolę nie tykać się do tego, stąd pytanie. Pozdrawiam Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Myślę że każda pracownia ci to zrobi od ręki.Szukaj kogoś blisko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Myślę że każda pracownia ci to zrobi od ręki.Szukaj kogoś blisko siebie.mądrala... w szczecinie oraz w promieniu... min 150 km nie ma żadnej firmy ktora sie tym zajmuje... ale jest swiatelko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon69 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzień dobry, Po zakupie radość trwała rok...podczas tegorocznego, wiosennego pobytu w Szwecji złamałem w górnej części wspomniany w tytule kijek. Mam w związku z tym pytanie...gdzie kupić top tej wędki lub chętniej gdzie naprawić (liczę się z wymianą topu)?? shimano lesath, 2.7m, 20-50 cw; Proszę o pomoc pozdrawiam nixon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Hej Kolego napisałem Ci na wiadomość priv----jak coś to pisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon69 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jestem jak najbardziej zainteresowany, proszę o umożliwienie kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Hej na swojej skrzynce masz kontakt(tylko odbieraj wiadomosci) Reszte juz dogadasz sam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Witam,Poszukuje osoby, która by mi podpowiedziała czy da się w tej wędce wymienić piankę na jakiś solidny korek. A może ktoś by to wykonał oczywiście odpłatnie? Edytowane 13 Września 2013 przez Damiano113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wszytsko da się zrobić:-) ale musisz liczyć się z tym, że taki zabieg będzie kosztował z połowę wartości tego kija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Albo nawet więcej niż połowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Interesują mnie wszystkie informacje na temat rodbuildingu w Kanadzie. Moze ktoś czesto przebywał w tamtych okolicach i podzieli sie spostrzeżeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Emigrujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Na razie nie. Ale nigdy nie mów nigdy Pewnie pare osób by sie ucieszyło Edytowane 26 Września 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja pierwszy będę się cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi