Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Kraków najbliżej Fishing Art

A tak swoją drogą, po co raz po raz zakładasz nowy temat. Wszystko czego szukasz, i nawet więcej znajdziesz na forum. Gwarantuje Ci że do świąt byś się nie wyrobił z czytania na temat rodbuildingu :)

Edytowane przez fish28

A tak swoją drogą, po co raz po raz zakładasz nowy temat. Wszystko czego szukasz, i nawet więcej znajdziesz na forum. Gwarantuje Ci że do świąt byś się nie wyrobił z czytania na temat rodbuildingu :)

Tak masz racje ale jestem trochę leniwy i nie chcę mi się wertować forum.Postanowie to zmienić a za odpowiedź dziękuje :) :P

Wow a są tam tańsze blanki spinningowe niż 600zł :( ??

Tak masz racje ale jestem trochę leniwy i nie chcę mi się wertować forum.Postanowie to zmienić a za odpowiedź dziękuje :) :P

Regulamin Jerkbait.pl

Pkt 2. Na jerkbait.pl cenimy przede wszystkim jakość, a nie ilość. Zanim utworzysz nowy wątek na forum, opublikujesz zdjęcie czy udzielisz komuś odpowiedzi – przemyśl to co i jak chcesz zrobić (najpierw przeszukaj zasoby forum). Ilość postów nie świadczy o statusie Użytkownika.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witam, szukam osoby która by sie podjęła przerobienia wędki, którą zamówiłem w pracowni w 2009r i od tamtego czasu leży, uchwyt do multiplikatora nieporęczny, nie idzie tym łapać, przy minimalnym przegięciu żyłka idzie po blanku, wędka jest na blanku Batson Enterprises rx7 2,60m 10-28g, wędkę oczywiście chciałem reklamować ale gościu zamknął swój sklep i pracownie, nie odbierał  telefonu i zostałem z wędką za ponad 1000zł leżącą na szafie i tak dobrze ,że  ją dostałem . Jak by znalazła sie osoba która by coś z tym zrobił w wolnej chwili byłbym wdzięczny, oczywiście za wszystko zapłacę :).   

post-47115-0-39426200-1381663859_thumb.jpg

post-47115-0-12779400-1381663869_thumb.jpg

post-47115-0-46127100-1381663876_thumb.jpg

post-47115-0-15296800-1381663883_thumb.jpg

post-47115-0-49428400-1381663890_thumb.jpg

post-47115-0-32508600-1381663909_thumb.jpg

post-47115-0-21167600-1381663921_thumb.jpg

Na uchwycie pisze forecast 16, miał być założony uchwyt firmy fuji, przelotek jest 10, pierwsze cztery na podwójnych stopkach, pozostałe przelotki są na pojedynczej stopce i maja pierścienie przy samym blanku.

Najmniej będzie Cie kosztowało przerobienie na spiralę, bo wykorzystasz wszystkie istniejące przelotki. Kij długi i 9-10 takich przelotek to w spinie, a w castingu takich elek pewnie sporo więcej, albo wyższe przelotki.

Dziwię się, ze od razu sprawy nie reklamowałeś. Sprzęt należy testować zaraz po zakupie.

Edytowane przez yankis

Wędkę otrzymałem, po długiej walce nie dał mi jej osobiście, po obejrzeniu od razu chciałem reklamować, ale gościu nie osiągalny, telefonu nie odbierał  w końcu stwierdziłem ,że szkoda nerwów i kupiłem druga tym razem fabryczną. Przypuszczam ,że przeróbka będzie kosztowna nowy uchwyt, nowa rękojeść, zakup przelotek i robocizna ,może  przerobić na spinning będzie łatwiej?

Będzie raczej drożej,bo przelotek trzeba będzie dokupić. Te trochę korka i uchwyt to nie tragedia finansowa,a przelotki trzeba wykorzystać te co są,jeno w spiralę je zrobić ,skoro tak bardzo przeszkadza to dotykanie przez linkę blanku.Choć cały czas zastanawiam się czy z dziesiątek,jak nie setki wędek zbrojonych tradycyjnie pod casta ,które miałem w rekach ,któraś nie miała tego "defektu",jakim niby jest to dotykanie.Fizycznie zdaję mi się to nie do przeskoczenia...........w normalnym zbrojeniu,nawet jakby tych przelotek było 20 :)

• 2 miesiące temu...