robbox4 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja pierwszy będę się cieszył Tak tak, to akurat mnie nie dziwi Juz maszyny oklejone rezerwacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No chyba se jaja robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No chyba se jaja robisz no tak, żartujemy sobie.... więc spokojnie. Nie ma się co cieszyć za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Tak na szybko przychodzą mi do głowy dwie postacie. Andrzej Kłys i Bob Clay. Obaj świetni fachowcy. Bob poza tym bardzo medialny (choć prowincjał) facet. O Andym też pisały gazety... Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon.Z.WS Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Znacie jakąś pracownie w woj.małopolskim w której można wszystko kupić tz: blank, przelotki komponenty idt.Najlepiej aby była jak najbliżej Nowego Sącza (NS) ale najważniejsze aby była w małopolskim Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Kraków najbliżej Fishing ArtA tak swoją drogą, po co raz po raz zakładasz nowy temat. Wszystko czego szukasz, i nawet więcej znajdziesz na forum. Gwarantuje Ci że do świąt byś się nie wyrobił z czytania na temat rodbuildingu Edytowane 4 Października 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon.Z.WS Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kraków najbliżej Fishing ArtA tak swoją drogą, po co raz po raz zakładasz nowy temat. Wszystko czego szukasz, i nawet więcej znajdziesz na forum. Gwarantuje Ci że do świąt byś się nie wyrobił z czytania na temat rodbuildingu Tak masz racje ale jestem trochę leniwy i nie chcę mi się wertować forum.Postanowie to zmienić a za odpowiedź dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon.Z.WS Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kraków najbliżej Fishing ArtA tak swoją drogą, po co raz po raz zakładasz nowy temat. Wszystko czego szukasz, i nawet więcej znajdziesz na forum. Gwarantuje Ci że do świąt byś się nie wyrobił z czytania na temat rodbuildingu Wow a są tam tańsze blanki spinningowe niż 600zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Są http://www.fishingart.eu//pliki/Cennik-blankow-PLN_02_13_2.pdf , poza tym masz jeszcze parę pracowni gdzie sprawę zakupów możesz załatwić przez internet. (zresztą w FishingArt też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja polecam sklep BRC Robert wszystko doradzi i szybko wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Co ta młodzież taka leniwa się robi? Nigdy nie dogonimy reszty Europy, wszystko na tacy, a najlepiej jeszcze zawieź i przywieź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Młody jest to mozna go jeszcze nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mleko sie wylalo, odsona n-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tak masz racje ale jestem trochę leniwy i nie chcę mi się wertować forum.Postanowie to zmienić a za odpowiedź dziękuje Regulamin Jerkbait.pl Pkt 2. Na jerkbait.pl cenimy przede wszystkim jakość, a nie ilość. Zanim utworzysz nowy wątek na forum, opublikujesz zdjęcie czy udzielisz komuś odpowiedzi – przemyśl to co i jak chcesz zrobić (najpierw przeszukaj zasoby forum). Ilość postów nie świadczy o statusie Użytkownika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac1986 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam, szukam osoby która by sie podjęła przerobienia wędki, którą zamówiłem w pracowni w 2009r i od tamtego czasu leży, uchwyt do multiplikatora nieporęczny, nie idzie tym łapać, przy minimalnym przegięciu żyłka idzie po blanku, wędka jest na blanku Batson Enterprises rx7 2,60m 10-28g, wędkę oczywiście chciałem reklamować ale gościu zamknął swój sklep i pracownie, nie odbierał telefonu i zostałem z wędką za ponad 1000zł leżącą na szafie i tak dobrze ,że ją dostałem . Jak by znalazła sie osoba która by coś z tym zrobił w wolnej chwili byłbym wdzięczny, oczywiście za wszystko zapłacę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jakiej firmy uchwyt i ile masz przelotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac1986 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Na uchwycie pisze forecast 16, miał być założony uchwyt firmy fuji, przelotek jest 10, pierwsze cztery na podwójnych stopkach, pozostałe przelotki są na pojedynczej stopce i maja pierścienie przy samym blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Na uchwycie pisze forecast 16, miał być założony uchwyt firmy fuji, przelotek jest 10, pierwsze cztery na podwójnych stopkach, pozostałe przelotki są na pojedynczej stopce i maja pierścienie przy samym blanku. Najmniej będzie Cie kosztowało przerobienie na spiralę, bo wykorzystasz wszystkie istniejące przelotki. Kij długi i 9-10 takich przelotek to w spinie, a w castingu takich elek pewnie sporo więcej, albo wyższe przelotki.Dziwię się, ze od razu sprawy nie reklamowałeś. Sprzęt należy testować zaraz po zakupie. Edytowane 14 Października 2013 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac1986 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Wędkę otrzymałem, po długiej walce nie dał mi jej osobiście, po obejrzeniu od razu chciałem reklamować, ale gościu nie osiągalny, telefonu nie odbierał w końcu stwierdziłem ,że szkoda nerwów i kupiłem druga tym razem fabryczną. Przypuszczam ,że przeróbka będzie kosztowna nowy uchwyt, nowa rękojeść, zakup przelotek i robocizna ,może przerobić na spinning będzie łatwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Będzie raczej drożej,bo przelotek trzeba będzie dokupić. Te trochę korka i uchwyt to nie tragedia finansowa,a przelotki trzeba wykorzystać te co są,jeno w spiralę je zrobić ,skoro tak bardzo przeszkadza to dotykanie przez linkę blanku.Choć cały czas zastanawiam się czy z dziesiątek,jak nie setki wędek zbrojonych tradycyjnie pod casta ,które miałem w rekach ,któraś nie miała tego "defektu",jakim niby jest to dotykanie.Fizycznie zdaję mi się to nie do przeskoczenia...........w normalnym zbrojeniu,nawet jakby tych przelotek było 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac1986 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mam kilka wędek pod casta i w nich linka dotknie blanku przy dużym ugięciu, w tej dotyka przy minimalnej sile, i moim zdaniem zniszczył by się blank od plecionki, przy holowaniu ryb. Wędka wysłana do kolegi z forum jak będzie mięć chwile to ja poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Noszę się z zamiarem zamówienia wędki (sandacz). Mam pytanie ... czy w okolicy Katowic , Bielska jest kto się zajmuję tą sztuką ?Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Fishing ART Kraków , Atlantis we Wrocławiu,Matusiak w Kielcach to chyba najbliżej nas. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No i kogut w Częstochowie zobacz na jego galerię;-) pogadaj może jakoś się dogadacie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Olek,Olek kolega pytał o pracownie a nie domoroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi