aigle Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 O w mordę kolega @kogut z miasta wieży pochodzi.Oglądałem galerię . Jestem pod wrażeniem . Przechodzę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Cześć Panowie, Czy któryś z Was podjął by się wykonania wędki castingowej o cw 60-80 g, długość 160-170 cm w wersji travel ? Mam taką w dwuskładzie, ale zamarzył mi się taki travelek. Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dłuzsza jest dostępna, 213. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Napisz do Yglo, robi takie kije a nawet krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Napisz do Yglo, robi takie kije a nawet krótsze Dzięki. Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Cześć.Kto w Krakowie wymieniłby mi pierwszą przelotkę na wiekszą? Oryginalnie jest 20mm, a pasowała by 30 (śr. wewnętrzna). Chodzi o kongera iri jugler 275 5-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Zdaje się że tylko Fishing Art. Zadzwoń i spytaj ; podejrzewam że Pan Krzysztof ci nie odmówi. Chyba że znajdzie się ktoś kto amatorsko kręci wędki w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No nie ...mieszkać w Krakowie i nie zglościc sie do Krzysztofa ,albo nie wieziec o nim ....uuuuuuuuuuuuu minus Oczywiście polecam FA . Na pewno Krzysztof nie odmówi. Pozdro P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Witam serdecznie koledzy i ewentualne kolezanki co by nikogo nie urazic. Mam pytanie i prosbr o porade szukam oboby ktora podjela by sie budowy wedziska spiningowego na blanku mhx p843.Jestem mieszkancem warszawy i mam co prawda pod nosem pracownie pana Matuszewskiego lecz nie ukrywam ze troche sporo kaski kosztuje u niego to czego bym oczekiwal. Zakladam ten post z nadzieja ze moze jest ktos na forum kto zrobilby to taniej niz pan Matuszewski ale licze tez na to ze zostanie zrobione w sposob staranny i nalezyty. załaczam fotografie w celu zobrazowannia tego jak chcialbym uzbroic swoj pierwszy spining pozdrtawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 SIEMKA MASZ NA PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 juz tam dzwonilem kolego i wyslalem projekt teraz czekam na wycene:) mowisz ze kije ktore ci zrobil spelniaja twoje oczekiwania??moglbys mi wyslac fotki swoich wedeczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Witam , przepraszam , podlacze sie pod temat. Nosilem sie z zamiarem utworzenia podobnego postu. Szukam kolegi z wa-wy lub okolic , ktory zgodzilby sie zbudowac jedna lub dwie szpady z MHX lub Phenix. Najlepiej do 10 czerwca (wyjazd do szwecji) tel. 602 727 287 Serdecznie pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 nie wiem kolego jakim funduszem dysponujesz ale w pracowni fishing center w warszawie kolo zachodniego robia kije pod reke ale i tez maja juz kije uzbrojone w tz wykonaniu standardowym tj pelny korek uchwyt fuji dps przelotki sic itp mozesz podejsc i cos tam wybrac bo o zbudowaniu od zera pod reke to do 10 czerwca raczej znikome prawdopodobienstwo gdyz budowa trwa okolo 5 tyg a niestety duzy ruch w interesie maja i watpie ze wepchna twoje zamowienie przed kogos... pewnie pomyslicz czemu pisze tu a nie pojde tam otoz moj fundusz nie pozwala na wydatek tego rzedu i licze ze znajde tu to czego szukam moze b yc uzywane ale w nienagannym stanie zawsze to ze 200 w kieszeni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dzieki, Irka znam od 25 lat , bylem macalem .Jak nikt sie nie odezwie, to do zabawy ma stare kije . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Budowa to kilka dni biorąc pod uwagę schnięcie,reszta to czekanie w kolejce. Bez problemu można by było zrobić wędkę do końca maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Moze kolejka bedzie miala jakas dziure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Piszac wtym watku nie mialem na mysli pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Cześć.W moim wędzisku muchowym musi być wymieniona pierwsza ,wlotowa przelotka i lekko polakierowany dolnik..Koledzy z ArtRod ,którzy dotychczas pomagali w takich sytuacjach są bardzo zajęci,a wyjazd już za 2 tygodnie.Czy w Poznaniu można liczyć na doprowadzenie z-axisa do pierwotnej kondycji? Sprawa drobna,ale istotna Pozdrawiam-Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam serdecznie mam pytanie do kolegow zajmujacych sie budowa wedek. od dawna chcialbym zrobic sobie kij pod sandacza na zaporowke. interesowalby mnie kij na blanku mhx p 904 w wykonaniu "standardowym " pelny korek uchwyt fuji dps przelotki alconite+ sic na szczyt czy jest mozliwosc zbudowac taki kij w kwocie okolo 600 zł?? lub moze ktos takowy posaida na sprzedaz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wchodzisz na stronę FC lub BRC dodajesz sobie ceny blanku , komponentów i robocizny i jest odpowiedź Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Samodzielnie sobie zrobisz, używkę kupisz ale na zamówienie musisz dołożyć kilka pln i zmienić alconite na hardloy i się zmieścisz. Sam tak właśnie bym zrobił. Zagadaj z Kolegą @Yglo. Napewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Mam wolny blank P904-2, mogę Ci taką wędkę złożyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Cześć! Pytanie kieruję do pracowni wędkarskich, osób budujących wędziska i osób, które podobną sytuację mają już za sobą. Chciałbym wymienić rękojeść w Speedmasterze. Bardzo odpowiada mi blank w tych wędziskach, a niekoniecznie rękojeść. Wymiany/przeróbki chciałbym dokonać w pracowni lub u osoby, która trudni się podobnymi zajęciami. Jaki może być koszt takiej przeróbki? Interesuje mnie wymiana na uchwyt DPS18/16 + standardowy korek Zdjęcie podglądowe obecnego uchwytu znajduje się w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kilku chłopaków w WTP przyzwoicie zbroi/przezbraja zapytam...rozumiem ,że nie ma pośpiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi