Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam serdecznie koledzy i ewentualne kolezanki co by nikogo nie urazic. Mam pytanie i prosbr o porade szukam oboby ktora podjela by sie budowy wedziska spiningowego na blanku mhx p843.Jestem mieszkancem warszawy i mam co prawda pod nosem pracownie pana Matuszewskiego lecz nie ukrywam ze troche sporo kaski kosztuje u niego to czego bym oczekiwal. Zakladam ten post z nadzieja ze moze jest ktos na forum kto zrobilby to taniej niz pan Matuszewski ale licze tez na to ze zostanie zrobione w sposob staranny i nalezyty. załaczam fotografie w celu zobrazowannia tego jak chcialbym uzbroic swoj pierwszy spining pozdrtawiam.15n3xie.jpg

Witam , przepraszam , podlacze sie pod temat. Nosilem sie z zamiarem utworzenia podobnego postu. Szukam kolegi z wa-wy lub okolic , ktory zgodzilby sie zbudowac jedna lub dwie szpady z MHX lub Phenix. Najlepiej do 10 czerwca (wyjazd do szwecji)   tel. 602 727 287    Serdecznie pozdrawiam   Darek

nie wiem kolego jakim funduszem dysponujesz ale w pracowni fishing center w warszawie kolo zachodniego robia kije pod reke ale i tez maja juz kije uzbrojone w tz wykonaniu standardowym tj pelny korek uchwyt fuji dps przelotki sic itp mozesz podejsc i cos tam wybrac bo o zbudowaniu od zera pod reke to do 10 czerwca raczej znikome prawdopodobienstwo gdyz budowa trwa okolo 5 tyg a niestety duzy ruch w interesie maja i watpie ze wepchna twoje zamowienie przed kogos... pewnie pomyslicz czemu pisze tu a nie pojde tam otoz moj fundusz nie pozwala na wydatek tego rzedu i licze ze znajde tu to czego szukam moze b yc uzywane ale w nienagannym stanie zawsze to ze 200 w kieszeni pozdrawiam 

Cześć.

W moim wędzisku muchowym musi być wymieniona pierwsza ,wlotowa przelotka i lekko polakierowany dolnik..Koledzy z ArtRod  :) ,którzy dotychczas pomagali w takich sytuacjach są bardzo zajęci,a wyjazd już za 2 tygodnie.

Czy w Poznaniu można liczyć na doprowadzenie z-axisa do pierwotnej kondycji? Sprawa drobna,ale istotna :)

Pozdrawiam-Paweł

• 1 miesiąc temu...

Witam serdecznie mam pytanie do kolegow zajmujacych sie budowa wedek. od dawna chcialbym zrobic sobie kij pod sandacza na zaporowke. interesowalby mnie kij na blanku mhx p 904 w wykonaniu "standardowym " pelny korek uchwyt fuji dps przelotki alconite+ sic na szczyt czy jest mozliwosc zbudowac taki kij w kwocie okolo 600 zł?? lub moze ktos takowy posaida na sprzedaz??

• 3 miesiące temu...

Cześć!

Pytanie kieruję do pracowni wędkarskich, osób budujących wędziska i osób, które podobną sytuację mają już za sobą.

Chciałbym wymienić rękojeść w Speedmasterze. Bardzo odpowiada mi blank w tych wędziskach, a niekoniecznie rękojeść.

Wymiany/przeróbki chciałbym dokonać w pracowni lub u osoby, która trudni się podobnymi zajęciami.

Jaki może być koszt takiej przeróbki? Interesuje mnie wymiana na uchwyt DPS18/16 + standardowy korek :)

Zdjęcie podglądowe obecnego uchwytu znajduje się w załączniku.

post-48999-0-04519100-1414758816_thumb.jpg