Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Kilku chłopaków w WTP przyzwoicie zbroi/przezbraja zapytam...rozumiem ,że nie ma pośpiechu.

Nie ma pośpiechu :)

Dobrze wiedzieć, moje dwa speedy niestety też mają rękojeści do dupy!

To jedyna poważna wada tych kijków...

W innych modelach rękojeść mi nie przeszkadza- ta jest wyjątkowo niewygodna w uchwycie :)

Pogadaj z  kolegą Dąbek111 - przezbrajał mi jeden kijek i wspominał o cenie ewentualnego zabiegu z rękojeściami i uchwytami, ale nie pamiętam dokładnie ile to było - na pewno do przyjęcia.Jak ma czas i chęci (nie mogę odpowiadać za niego czy się tego podejmie) to widząc efekty jego pracy z pewnością zrobi to należycie.

Edytowane przez Szymon82

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Witam posiadam sam blank(nowy)a w zasadzie chce go kupic dopiero natomiast nie posiadam reszty komponentow. Chcialbym prosic o wasze oferty w tym watku ile kosztowalo by mnie uzbrojenie w dzielona rekojesc z korka uchwyt moze byc jakis ze sredniej polki cenowej no i przelotki hmm wlasnie jakie przelotki i jaka cena calkowita uzbrojenia + przelotki(jakie)+ rekojesc+robota(prosze podac koszt calkowity) a blank do uzbrojenia to CDBLRBR2108L. czekam na odp zalezy na czasie bo nie wiem czy mam tyle kaski zeby sobie pozwolic na budowe kijka.

http://jerkbait.pl/topic/7458-nasze-prace-galeria-rodbuildingowa-użytkowników-jerkbaitpl/

Do tego art rod, fishing art, fishing center, kawalec, rodmas, brc i inne...

Jak naprawdę nikogo nie znajdziesz to podeślij blank i komponenty do mnie, zawsze chciałem spróbować swoich sił w rodbuildingu :)

Grosza za uzbrojenie nie wezmę, ale jest jedno ale! Za efekt końcowy nie odpowiadam,

no i o gwarancji nie ma mowy!

:)

Edytowane przez Baars
  • Like 2

Przelotki alconite 150

pianka 100

Uchwyt fuji dps 40

Plus wysyłki i na flache jedna dla mnie a druga dla Ciebie jak będziesz odbierał wedke :)

PS juz raz ten blank zbroilem :) jest u mnie w galerii :D

PS 2. Nie będzie jak jak pracowni.

Edytowane przez Tomasz eS

znalazlem :) powiedz prosze jak ten kij sie sprawuje na alconit-ach?? lowiles moze tym kijem po uzbrojeniu? rozmawialem z kolega @mekamil i wlasnie takie rozwiazanie mi zaproponowal i jestem ciekaw jak blank w tym uzbrijeniu sie prezentuje w akcji?

Nie jest to UL wiec nie musi być zbrojny bardzo lekko. Alconite są ok. Łowiłem nim kilkukrotnie pstrągi . Bardzo czuly i szybki .Odległości rzutów dobre. Woblery od minnowa 5 do 7 płytkie i obrotowki 1 do 3. Można lżej tez.

A do jakich zastosowań go chcesz budować ??

Edytowane przez Tomasz eS