chojny83 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dobrze wiedzieć, moje dwa speedy niestety też mają rękojeści do dupy!To jedyna poważna wada tych kijków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kilku chłopaków w WTP przyzwoicie zbroi/przezbraja zapytam...rozumiem ,że nie ma pośpiechu. Nie ma pośpiechu Dobrze wiedzieć, moje dwa speedy niestety też mają rękojeści do dupy!To jedyna poważna wada tych kijków... W innych modelach rękojeść mi nie przeszkadza- ta jest wyjątkowo niewygodna w uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Dla mnie nie ma problemu z wygodą, moje dokręcajki mają ten problem, że od częstego dokręcania i odkręcania korek popękał i trzeba go raz na jakiś czas podkleić. Edytowane 31 Października 2014 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Czym podklejasz ten korek , bo mnie także pękł przy dokręcaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Pogadaj z kolegą Dąbek111 - przezbrajał mi jeden kijek i wspominał o cenie ewentualnego zabiegu z rękojeściami i uchwytami, ale nie pamiętam dokładnie ile to było - na pewno do przyjęcia.Jak ma czas i chęci (nie mogę odpowiadać za niego czy się tego podejmie) to widząc efekty jego pracy z pewnością zrobi to należycie. Edytowane 31 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie wiem jak inni ale u mnie sprawdził się najzwyklejszy wikol. Kleiłem na początku sezonu i jak na razie wszystko gra. A jak profesjonalnie kleić korek to z pewnością znajdziesz w tym właśnie dziale:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tak jak w temacie:-) kijek pod klenia dl.270-300cm cw.ok 2-12gr. Jak komus lezy nie potrzebny moge kupic uzywany !!!budżet do 650zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie ten dzial Kolego, od tego jest gielda http://jerkbait.pl/forum/25-kupięzamienięoddam/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tak jak w temacie:-) kijek pod klenia dl.270-300cm cw.ok 2-12gr. Jak komus lezy nie potrzebny moge kupic uzywany !!!budżet do 650zlPanie Kolego, proszę zapoznać się z regulaminem, przywitać się, nie tak od razu skok na krowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 A po co się witać. Kolega już w temacie stwierdził, że jest ktos chetny do zbudowania mu wędki. Chciał nam to tylko obwiescic. Winszujemy kolego z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Masz gotowce https://www.sklep.brc.com.pl/pl/c/WEDKI-Z-PRACOWNI/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam posiadam sam blank(nowy)a w zasadzie chce go kupic dopiero natomiast nie posiadam reszty komponentow. Chcialbym prosic o wasze oferty w tym watku ile kosztowalo by mnie uzbrojenie w dzielona rekojesc z korka uchwyt moze byc jakis ze sredniej polki cenowej no i przelotki hmm wlasnie jakie przelotki i jaka cena calkowita uzbrojenia + przelotki(jakie)+ rekojesc+robota(prosze podac koszt calkowity) a blank do uzbrojenia to CDBLRBR2108L. czekam na odp zalezy na czasie bo nie wiem czy mam tyle kaski zeby sobie pozwolic na budowe kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/7458-nasze-prace-galeria-rodbuildingowa-użytkowników-jerkbaitpl/ Do tego art rod, fishing art, fishing center, kawalec, rodmas, brc i inne...Jak naprawdę nikogo nie znajdziesz to podeślij blank i komponenty do mnie, zawsze chciałem spróbować swoich sił w rodbuildingu Grosza za uzbrojenie nie wezmę, ale jest jedno ale! Za efekt końcowy nie odpowiadam, no i o gwarancji nie ma mowy! Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Baars 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak much w kiblu jest tu rodbuilderów więc zaraz wysypią się oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Do ceny blanku dodaj około 600 - 700 zł wyjedzie ci cena ile mniej więcej zapłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Do ceny blanku dodaj około 600 - 700 zł wyjedzie ci cena ile mniej więcej zapłacisz.Za uzbrojenie to trochę z dużo, chyba że razem z montażem rękojeści razonansowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Przelotki alconite 150 pianka 100 Uchwyt fuji dps 40Plus wysyłki i na flache jedna dla mnie a druga dla Ciebie jak będziesz odbierał wedke PS juz raz ten blank zbroilem jest u mnie w galerii PS 2. Nie będzie jak jak pracowni. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Kolega się pytał o cene z robocizna wiec mniej więcej mu podałem i oczywiście chodziło mi pracownie RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 @tomasz es w twoim dziale w rodbuilding-u na ktorej str jest ten blank uzbrojony o ktorym pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/index.php?/topic/18327-B4F-by-Tomasz-eS Od postu nr 100. Nie wiem na której stronie to będzie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 znalazlem powiedz prosze jak ten kij sie sprawuje na alconit-ach?? lowiles moze tym kijem po uzbrojeniu? rozmawialem z kolega @mekamil i wlasnie takie rozwiazanie mi zaproponowal i jestem ciekaw jak blank w tym uzbrijeniu sie prezentuje w akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) znalazlem powiedz prosze jak ten kij sie sprawuje na alconit-ach?? lowiles moze tym kijem po uzbrojeniu? rozmawialem z kolega @mekamil i wlasnie takie rozwiazanie mi zaproponowal i jestem ciekaw jak blank w tym uzbrijeniu sie prezentuje w akcji?Nie jest to UL wiec nie musi być zbrojny bardzo lekko. Alconite są ok. Łowiłem nim kilkukrotnie pstrągi . Bardzo czuly i szybki .Odległości rzutów dobre. Woblery od minnowa 5 do 7 płytkie i obrotowki 1 do 3. Można lżej tez. A do jakich zastosowań go chcesz budować ?? Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 chce go z przeznaczeniem do jigow na okonia z brzegu i teraz pytanie jak ten kij sie w tym sprawdzi? FC zapewnia ze jest idealny do tego a ty jak uwazasz?? i jakie minimum i maksimum komfortu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie wiem nie odpowiem Ci na to pytanie bo nie łowiłem nim w ten sposób. Ja nawet gdzieś pisalem ze on mi sie bardziej widzi na okonie z racji szybkosci i czulosci wlasnie do gum.. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi