kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 czyli akcje mozna okreslic jako typowy x-fast/fast? bo tylko z taki przeznaczeniem go chce do gum bo do wobka juz kij mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No tak Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 no spoko czyli w te alconit-y go zrobie u @mekamila i bedzie gitarka a powiedz prosze jesli chodzi o prace pod ryba to dobrze trzyma rybe? bo ugiecia tam u ciebie wygladaja obiecujaco i czy jak lowiles to zylka czy plecionka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Ja łowiłem żyłką. W zasadzie to spadów nie pamiętam. Na dorodne okonie będzie pewnie ok. Kurde i widzę że mi Kamil klienta podebrałeś HAHAps.. Bardzo dobry wybór . Kamil słowny gość i pomocny bardzo . (Piszę tak bo liczę ze jak bedzie coś zamawiał zza wielkiej wody to da znać ) Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 dobra kolego to dziekuje za wypowiedz i za czas. jesli ktos uzywa/uzywal tego blanku poprosze o wypowiedz jak sie lowi jak trzyma rybe jak pracuje etc dziekuje i czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) To jak to jest z tym Mekamilem ? - zbroi wędki nadal czy mój nick mu się nie spodobał odpisując kiedyś, że tylko hobbystycznie ? Zbrojmistrza już nie szukam tylko pytam z ciekawości . Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mi się marzy boronek nano... może ktoś by się podjął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 otrzymalem informacje od@ mekamila ze robi to tylko hobbystycznie tylko i wylacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Szukam kogoś, kto przerobi w moim kiju rękojęść. Nie chcę go wysyłać dlatego potrzebuję kogoś na miejscu. Obecna wygląda tak:Chciałbym zrobić z niej rękojęść dwudzielną i wymienić uchwyt. Interesuje mnie koszt takiej operacji, jeżeli by nie wyszło dużo to bym się o to pokusił. Jeżeli jednak cena by była spora to dam sobie spokój z tymi manewrami . Zainteresowanych proszę o info na priv. Przedsatwię tam swoję wizje i byśmy dograli szczegóły Pozdrawiam,Maciek. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez mako150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Napisz do Zbyszka Yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Napisz do Zbyszka Yglo Dzięki Michał, napisze do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Albo idź do FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Albo idź do FC Może do listopada się wyrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Mako co to za kij? fore trochę nieforemnie wygląda. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 masz PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Albo idź do FC W FC tylko kije z pod ich ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Mako co to za kij? fore trochę nieforemnie wygląda. Kij robony na blanku Blaas Slim . Czemu nieforemnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wydaje się bardzo masywne względem uchwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To prawda, tylko ja myślałem, że to wina za małego uchwytu. Dlatego też chcę go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pewnie to będzie oscylowało wokół: koszty nowych materiałów na nową rękojeść + najbidniej 100 robocizna = nie wiem czy to się opłaca???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To nie da się przerobić tej rękojeści? Wyciąć ze środka trochę, wyprofilować resztę i ewentualnie wymienić sam uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To nie da się przerobić tej rękojeści? Wyciąć ze środka trochę, wyprofilować resztę i ewentualnie wymienić sam uchwyt? Żeby wymienić uchwyt trzeba ściągnąć albo fore grip i przelotki albo rear grip i się trochę pomęczyć z zakładaniem od tyłu rękojeści. Co do wycięcia środka to tow sumie się da tylko obrabiać to w rękach trochę będzie zabawy. Mnie się tam podoba zwłaszcza ten Alps niebieski. Ale ja mam do nich słabość Ale jak chcesz zmieniać to czemu nie. Kijek jedno czy dwu częściowy !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A jak chcesz wkleić nowy uchwyt nie demolując foregripu i omotek wraz z wejciową przelotką albo reargripu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dobra załapałem . Wiec zakładamy, że zdejmiemy rear, wymienimy uchwyt i od tyłu założymy resztę. Po zdjęciu rear gripu da się go założyć czy on już będzie zniszczony i trzeba nowy założyć? Taniej i prościej by wyszło zrobić to od tyłu czy od przodu ? Tomek kij to zwykły dwuskład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Robiąc to od tyłu nie trzeba ściągać przelotek . Korek raczej do wyrzucenia . Wątpię aby się udało nie uszkodzić. Uchwyt no cóż czasem się udaje. Zależy kto i jak przykleił. CZYLITaniej od tyłu ale trudniej bo trzeba kombinować z osadzeniem rękojeści na blanku (zbieżność blanku) Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi