Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Ja łowiłem żyłką. W zasadzie to spadów nie pamiętam. Na dorodne okonie będzie pewnie ok.

Kurde i widzę że mi Kamil klienta podebrałeś :( HAHA

ps.. Bardzo dobry wybór . Kamil słowny gość i pomocny bardzo :D. (Piszę tak bo liczę ze jak bedzie coś zamawiał zza wielkiej wody to da znać :D)

Edytowane przez Tomasz eS

Szukam kogoś, kto przerobi w moim kiju rękojęść. Nie chcę go wysyłać dlatego potrzebuję kogoś na miejscu. Obecna wygląda tak:
post-53213-0-71097800-1420323591_thumb.jpg

post-53213-0-38661100-1420323598_thumb.jpg

Chciałbym zrobić z niej  rękojęść dwudzielną i wymienić uchwyt. Interesuje mnie koszt takiej operacji, jeżeli by nie wyszło dużo to bym się o to pokusił. Jeżeli jednak cena by była spora to dam sobie spokój z tymi manewrami :D.  Zainteresowanych proszę o info na priv. Przedsatwię tam swoję wizje i byśmy dograli szczegóły :)

Pozdrawiam,
Maciek.

Edytowane przez mako150

To nie da się przerobić tej rękojeści? Wyciąć ze środka trochę, wyprofilować resztę i ewentualnie wymienić sam uchwyt? :)

Żeby wymienić uchwyt trzeba ściągnąć albo fore grip i przelotki albo rear grip i się trochę pomęczyć z zakładaniem od tyłu rękojeści. Co do wycięcia środka to tow sumie się da tylko obrabiać to w rękach trochę będzie zabawy. Mnie się tam podoba zwłaszcza ten Alps niebieski. Ale ja mam do nich słabość :D

Ale jak chcesz zmieniać to czemu nie. Kijek jedno czy dwu częściowy !?

Dobra załapałem :). Wiec zakładamy, że zdejmiemy rear, wymienimy uchwyt i od tyłu założymy resztę. Po zdjęciu rear gripu da się go założyć czy on już będzie zniszczony i trzeba nowy założyć?

Taniej i prościej by wyszło zrobić to od tyłu czy od przodu ? :)

Tomek kij to zwykły dwuskład :)

Robiąc to od tyłu nie trzeba ściągać przelotek . Korek raczej do wyrzucenia . Wątpię aby się udało nie uszkodzić. Uchwyt no cóż czasem się udaje. Zależy kto i jak przykleił.

CZYLI

Taniej od tyłu ale trudniej bo trzeba kombinować z osadzeniem rękojeści na blanku (zbieżność blanku)

Edytowane przez Tomasz eS