@slider@ Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Pogadaj z Yglem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 albo może Krzysztofa Kęndre ( nie wiem czy dobrze odmieniłem nazwisko ) uda Ci się namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Kolega @Yglo robił naprawę mojego wędziska i wszystko jak narazie jest super. Mogę tylko polecić. Choć musisz sobie zdawać sprawę, że nie każdy zgodzi się na ekspres, bo w sumie zrobić szybko to nie sztuka, a zrobić dobrze... mój kijek Zbyszek po naprawie testował kilka dni, żeby nie oddać byle czego. Są jeszcze tacy, dla który "Imię" coś znaczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Mam, posiadam taką oto wędeczkę:Tica TC2 Graphite Medium mod-fast SEHA424402 8'0" (2,44m/) 3/8-3/4 OZ 8-15LB Ostatnimi czasy używana sporadycznie ale z racji że darzę ją dużym sentymentem chciałbym ją przezbroić bo po pierwsze przelotki są już wiekowe a po drugi wg mnie pierwsze 3 od strony kołowrotka mają za krótkie stopki co objawia się biciem plecionki o dolną krawędź zamiast płynnej pracy po obwodzie - przy wedkowaniu przeszkadza to nieco. Wędeczka miała by służyć jako rezerwa pod sandacza z opadu. Jeżeli byłby ktoś chętny z Warszawy lub okolic podjąć się tematu prośba o oferty na priv. W rozsądnym budżecie chętnie bym zlecił przezbrojenie lub nawet usunięcie lakieru z blanku by zyskać na szybkości. Uzbrojenie pod kołowrotek wielkosci RYOBI ZAUBER 4000 Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Bandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 WitamZaraz pewnie posypią się posty z linkami do pracowni , wiec uprzedzam że znam te adresy:) ale tu też jest sporo których praca robi wrażenie . Jako że jest tu sporo osób które zajmują się budową wędek i aby nie pisać do wszystkich PW postanowiłem zapytać tutaj może ktoś będzie chętny.Ma to być wędka na jazia/klenia na lekko .Komponenty mam wybrane oczywiście wezmę pod uwagę wszystkie sugestie i może to trochę ulec zmianie a więc:1.blank MHX ST11422.uchwyt skss + do tego wkład akrylowy deep blue&black3.przelotki fuji alconite czarne4.zaczep fuji składany czarny5.rękojeść dzielona burl mix ( jeżeli dałoby się nadać mu kolor w miejscach jasnego to chciałbym aby to było coś z niebieskiego)6.kolory nici żółty jaskrawy i niebieski jaskrawy Jak by się znalazł ktoś w niewielkiej odległości od Białegostoku to już całkiem byłoby super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Napisz do Wobiego. blisko Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Mimo wszystko wkleje .... może będzie pomocne ...http://jerkbait.pl/topic/7458-nasze-prace-galeria-rodbuildingowa-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-jerkbaitpl/Co prawda zdążają się duble, ale jest w czym wybierać .... prawie 60 "pracowni" do sprawdzenia ... Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Archanioł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Archaniele jak mi się to podoba.Pomogło. Utwierdziło mnie w przekonaniu,że..... jestem leniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć. Szukam osoby, która zajęła by się naprawą mojej wędki. Złamała się szczytowka i trzeba przenieść przelotki na nowy element. Dowiadywałem się w FC i cześć szczytowa blanku jest na miejscu, niestety na naprawę trzeba by czekać około 2 tyg. Chciałbym zrobić to jak najszybciej bo szkoda mi sezonu więc piszę z nadzieją, że może jest na forum jakiś dobry człowiek któremu się ststrasznie nudzi i chciałby pomóc poszkodowanemu koledze . Oczywiście za robotę zapłacę, ale o pieniądzach to na priv Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Mr.Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A Mr. Fatso, pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Nie pytałem, ale zaraz w takim razie to zrobię . Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A Mr. Yglo pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jak wyślesz to moge zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 http://jerkbait.pl/topic/7458-nasze-prace-galeria-rodbuildingowa-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-jerkbaitpl/Przeglądnij, są ludzie z Łodzi ( a to tylko 1h w jedną stronę) , chyba kilka osób z Mazowsza ... może ktoś zrobi przekładkę od ręki.Albo do kogoś dalej będziesz miał "po drodze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Fatso niestety nie pomoże. Problem jet taki, że nie mam samochodu i nie bardzo mogę sobie pozwolić na takie wyprawy. Z wysłką wędki tez średnio bo to też potrwa długo, a dojdą dodatkowe koszty. Dlatego idealnie by było jak bym znalazł kogoś na miejscu. Jak się nie uda nikogo dzisiaj znaleźć to jednak będę musiał tak zrobić. Filser napisze do na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 z centralnego pociągiem do Łodzi to czysta przyjemnośćA Hubertus może pomoż od reki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Marek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Panowie dramat, potrzebuje dorobić powyższą to mój ulubiony kij, mam go kilkanaście lat, może ktoś się podejmnie? Naprawa nie wchodzi w grę. Kij był już reanimowany w FC - nowa szczytówka plus przezbrojenie z castingu z 15 lat temu zrobione ok, ponowne oddanie do p. Irka znając obłożenie terminami jeśli już, to pewnie po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wstaw zdjecia co tam sie stalo z ta wedka, bo tak to mozna zgadywac czy sie da czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Marek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nie ufam klejonym łączeniom, może nowa da inne troszkę parametry np.przez uzbrojenie, czy być może grafit. O oryginał może być trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A "Lami" nie ma "dobrych" gwarancji (25 lat- dożywocie)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak chcesz dorobic czesc szczytowa to w PL tylko Fishing Art ma taka mozliwosc.Mozesz sie u nich spytac czy sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Lamiglas nie dorobi? tylko pewnie też chwilkę to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Nie znam tego kija, ale tak jak pisze Del Toro - jak dorabiać szczyt to w fishing-art. Jak to nie ejst jakoś wyjątkow dziwnie zbierzna konstrukcja - to pewnie dadzą rade. Tylko nie wiem czy teraz Krzysiek nie wyjechał na dłuższy urlop - musisz sprawdzić.Z przezbrojeniem nie powinno być problemu, ostatnio też ktoś (z Legionowa o ile dobrze pamiętam) szukał rodbuildera bo u Irka długie terminy ... i chyba znalazł.Hmm.. ciekawe jest też to, ze Żbik ma nadal te kije w ofercie. Wnioskuje że Lami ma nadal pełną podstępność elementów serwisowych do tego kija. Może warto pomyśleć nad zakupieniem takiej oryginalnej szczytówki?Wtedy parametry wszystkie będą jak w oryginale? Bo FA może sie nie wstrzelić z akcją czy inna charakterystyką szczytówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Marek Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dzięki panowie,na pewno skorzystam z powyższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi