jaraw Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam Panowie jak w temacie poszukuje osoby z Białegostoku do stworzenia kijka pod szczupaka, ale o szczegółach nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam Panowie jak w temacie poszukuje osoby z Białegostoku do stworzenia kijka pod szczupaka, ale o szczegółach nie teraz.Nie wiem czy znajdziesz kogoś, ale poszukaj na forum kolegę Wila, może on pomoże w temacie, jeśli chodzi o Białystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Chyba Wojtek Biszczuk (WOBI) z Bielska Podl. zajmuje się składaniem wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam Panowie jak w temacie poszukuje osoby z Białegostoku do stworzenia kijka pod szczupaka, ale o szczegółach nie teraz.Korespondencyjnie też się da temat ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kolego wszystko można załatwić @ lub telefonicznie , bez wychodzenia z domu. Tu na forum jest kilku ARTYSTÓW którzy tworzą istne arcydzieła . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Zapraszam na PrivMoże nie jestem z Białegostoku, ale korespondencyjnie można kijek ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Hubert, a czy sama przeróbka uchwytu pierscieniowego na zwykły wchodzi w grę? Może jeszcze podzielenie uchwytu, bo bardzo mi się podoba mhx z Facebooka. Jestem z Piotrkowa, więc dostarcze kij osobiście, nie korespondencyjnie :-) PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam,mam pewien problem z uchwytem kołowrotka w jednym z moich ulubionych spiningów.Poszukuję kogoś z Poznania lub okolicy, kto zajmuje się rodbuildingiem i mógłby mi pomóc w tej sprawie.Czy po za art rodem, ktoś zajmuje się tego typu rzeczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 W art rod nie powinni cię okasować ja teraz wymieniałem środkową przelotke w beast master i skasował mi 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Art rod mnie nie interesuje i tylko przez grzeczność nie wyrażę tutaj swojej opinii na ich temat.Może jednak ktoś się odezwie, ktoś, kto lubi majsterkować i jest w stanie naprawić lub wymienić mi ten nieszczęsny uchwyt i przelotkę... Edytowane 17 Grudnia 2015 przez kleniu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_poz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 wyślij po prostu do serwisu firmy z której jest ten spinning.. ja tak zrobiłem z moim kongerkiem jak złamałem wklejkę po gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 wyślij po prostu do serwisu firmy z której jest ten spinning.. ja tak zrobiłem z moim kongerkiem jak złamałem wklejkę po gwarancji.W sumie, pomysł oczywisty i dobry, tylko gwarancja minęła jakieś 5lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 To może pwoedz co z tym art rodem było nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam,mam pewien problem z uchwytem kołowrotka w jednym z moich ulubionych spiningów.Poszukuję kogoś z Poznania lub okolicy, kto zajmuje się rodbuildingiem i mógłby mi pomóc w tej sprawie.Czy po za art rodem, ktoś zajmuje się tego typu rzeczami?jaki to problem z tym uchwytem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 To może pwoedz co z tym art rodem było nie tak ?Kolega z usług Art-Rod z jakiś względów nie chce skorzystać, po co ma robić gównoburzę z tego faktu?Czy to rozwiąże problem dla jakiego utworzył wątek? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Nie mam zamiaru tu publicznie nikogo oczerniać czy negatywnie się wyrażać o art rodzie. Ktoś chce, może do nich iść. Mnie ich usługi nie intersują.Temat założyłem tylko po to, by znaleźć rozwiązanie niemiłej niespodzianki jaka przytafiła sie mojej ulubionej wędce. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez kleniu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Kolega z usług Art-Rod z jakiś względów nie chce skorzystać, po co ma robić gównoburzę z tego faktu?Czy to rozwiąże problem dla jakiego utworzył wątek?Dziękuje autorowi postu za ten komentarz i uszanowanie meritum sprawy. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez kleniu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 jaki to problem z tym uchwytem ?Poszedł priv. z wyjaśnieniem sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Kolego @kleniu25 opisz dokładnie co dolega Twojej wędce a zapewniam Cię, ze tutaj znajdziesz wskazówki i może sam poradzisz sobie z problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jedyna pomoc, to wymiana uchwytu, foregripu i przelotki startowej, a sam wolę tego nie robić. Wolę powierzyć to komuś , kto ma ode mnie większe doświadczenie w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_poz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 to co ze minęła gwarancja...serwis pogwarancyjny.. mi wymienili wklejkę za 70zł.dzwonisz do serwisu, mówisz co jest, wysyłasz i Ci naprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) to co ze minęła gwarancja...serwis pogwarancyjny.. mi wymienili wklejkę za 70zł.dzwonisz do serwisu, mówisz co jest, wysyłasz i Ci naprawiająDzwoniłem,ale z wymianą kiepsko, bo to model sprzed kilku lat i póki co nie mają do tego kija dolnika, a i też nie wiadomo czy jeszcze w ogóle kiedykolwiek będzie dostępny.Póki co, jestem bardzo fajnej myśli, bo kijek pojechał w dobre ręce na małą renowację, no a ja czekam na efekty Z tego co widzę w tym dziale, to pewnie nie poznam kija w pozytywnym oczywiście znaczeniu tego słowa Edytowane 22 Grudnia 2015 przez kleniu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Sprawa zakonczona mega pozytywnie a kij wyglada teraz lepiej niż super Edytowane 7 Stycznia 2016 przez kleniu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sprawa zakonczona mega pozytywnie a kij wyglada teraz lepiej niż super Wstaw foteobejrzymy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpt.przygoda Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dzień doberek,Biorąc pod uwagę, że chciałbym trochę zmodyfikować moje dwie stare germiny o nowe przelotki to chciałbym się dowiedzieć czy znajdę tutaj kogoś z okolic Gliwic, kto mógłby się podjąć w/w czynności. Nie chcę się sam w to bawić, wolę zapłacić za fachową pracę niż podchodzić do tematu jak pies do jeża Także będę wdzięczny za pomoc. No ostatecznie rozważam kwestię wysyłki, ale wolałbym mieć kogoś pod ręką Pozdrawiam i dziękuję. Jeśli mój post trafił do złego działu, przepraszam i proszę moda o skasowanie/przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi